Powtórz w sobotę testem najczulszym 10Teraz w niedzielę cykle mam po 32 zobaczymy ale wątpię hehe
reklama
Smerfetka94
Fanka BB :)
Blaankaa
Delikatnie coś przebija, może idź na bete?
Patla9393
No przebija się!
A jak długo wcześniej brałeś?ile miesiecy?kurczę myslalam że ten lek jest bardziej skuteczny.Oby teraz się udalo.Ja nie licze na az takie super podejście o ile w ogole lekarka mi przepisze clo,bo ostatnio stwierdziła, ze nie moze mi przepisać bo mam za wysokie cisnienie,ale to bylo przed monitoringiem i ona wtedy jeszcze twierdziła ze "teoretycznie powinnam miec owulacje"...No zobaczymyTeraz mam brać od 3 dc do 5 dc tylko i monitoring między 10-12 dc a wcześniej bo miałam 3 miesiące przerwy od CLO brałam od 5 dc do 9 dc
Tu nie chodzi o brak skuteczności clo, przecież mimo prawidłowej owulacji często nie zachodzi się w ciążę.
A jak długo wcześniej brałeś?ile miesiecy?kurczę myslalam że ten lek jest bardziej skuteczny.Oby teraz się udalo.Ja nie licze na az takie super podejście o ile w ogole lekarka mi przepisze clo,bo ostatnio stwierdziła, ze nie moze mi przepisać bo mam za wysokie cisnienie,ale to bylo przed monitoringiem i ona wtedy jeszcze twierdziła ze "teoretycznie powinnam miec owulacje"...No zobaczymy
Smerfetka94
Tym razem chyba wogole nie zrobie..Delikatnie coś przebija, może idź na bete?
agabaj92
Cześć dziewczyny, byłam dziś w ośrodku sie pytać żeby sie przepisać na tydzień szybciej no i okazało sie że niestety dzisiaj u nas położnej jak sie okazało nie ma, a w recepcjo babka mówiła, że mam przyjść i pogadać z położną i albo mi zostawi wizyte na za 2 tygodnie tzn 25 albo mnie przyjmnie za tydzień, ale mam przyjść z położną pogadać. Boje sie troche.
reklama
A mialas jakieś badania robione? Nie balas się po tym wszystkim co przeszłaś? Nie wolalas wyleminowac tego co to powoduje? Widać cienTym razem chyba wogole nie zrobie..