reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hmmm

Załączniki

• IMG_20200312_094416.jpg
    IMG_20200312_094416.jpg
    351,2 KB · Wyświetleń: 146
Teraz mam brać od 3 dc do 5 dc tylko i monitoring między 10-12 dc a wcześniej bo miałam 3 miesiące przerwy od CLO brałam od 5 dc do 9 dc
A jak długo wcześniej brałeś?ile miesiecy?kurczę myslalam że ten lek jest bardziej skuteczny.Oby teraz się udalo.Ja nie licze na az takie super podejście o ile w ogole lekarka mi przepisze clo,bo ostatnio stwierdziła, ze nie moze mi przepisać bo mam za wysokie cisnienie,ale to bylo przed monitoringiem i ona wtedy jeszcze twierdziła ze "teoretycznie powinnam miec owulacje"...No zobaczymy

Tu nie chodzi o brak skuteczności clo, przecież mimo prawidłowej owulacji często nie zachodzi się w ciążę.
A jak długo wcześniej brałeś?ile miesiecy?kurczę myslalam że ten lek jest bardziej skuteczny.Oby teraz się udalo.Ja nie licze na az takie super podejście o ile w ogole lekarka mi przepisze clo,bo ostatnio stwierdziła, ze nie moze mi przepisać bo mam za wysokie cisnienie,ale to bylo przed monitoringiem i ona wtedy jeszcze twierdziła ze "teoretycznie powinnam miec owulacje"...No zobaczymy

Cześć dziewczyny, byłam dziś w ośrodku sie pytać żeby sie przepisać na tydzień szybciej no i okazało sie że niestety dzisiaj u nas położnej jak sie okazało nie ma, a w recepcjo babka mówiła, że mam przyjść i pogadać z położną i albo mi zostawi wizyte na za 2 tygodnie tzn 25 albo mnie przyjmnie za tydzień, ale mam przyjść z położną pogadać. Boje sie troche.

reklama
Do góry