reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja w każdej morfologii mam za niskie albo za wysokie te monocyty albo bazofile i te inne file i lekarz nic na to nie mówi, nie wiem z czego to wynika :)
Cześć dziewczyny :) czy ktoś mnie tutaj jescze pamieta? :) nie wiem
Conu was :( i czy były jakieś kreski podwójne jeśli tak to gratuluje.
Powiedzcie mi bo jesteście mistrzynie czy te wyniki są Ok? Tsh do starań chyba dobre, a ten kortyzol i prolaktyna? Robione badania dziś rano w 6 dc. Zobacz załącznik 1089648
Czy niskie leukocyty mogły wyjść w morfologi dlatego ze badanie robione w czasie okresu?

reklama
Właśnie testy zrobiłam, są mocniejsze kreski na obu. Wrzucam zdjęcia pierwsze z piątku następne z dzisiaj.z dwóch testów. Kreski są mocniejsze niż ostatnio. Chyba sie udałoZobacz załącznik 1089654Zobacz załącznik 1089655
Ewidentnie ciemniejsze!!!

Dziewczyny, ja też nie wytrzymałam i testowałam. Dziś mój 28dc, jakieś 13 dpo, jestem 1-2 dni przed terminem @.
Byłam już w laboratorium i wybłagałam betę na cito, wynik ma być w ciągu godziny. Tak bardzo boję się cieszyć.

Załączniki

• 8F804A48-D459-44B3-A14C-59318917E58A.jpeg
    8F804A48-D459-44B3-A14C-59318917E58A.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 130
Hej Dziewczyny! Ja wam powiem, że chyba trochę zaczynam wariować. Cały czas się zastanawiam w jakie dni się przytulać jak już będę po okresie żeby idealnie trafić [emoji87] a do okresu jeszcze jakieś 9 dni jak dobrze pójdzie [emoji51]
Nie poznaję samej siebie. Myślałam, że na luzie będę się starać o dziecko, bez spiny, aż w końcu kiedyś zobaczę dwie kreski. Jak weszłam tu na forum to byłam zielona, nie wiedziałam co to jest dpo, dc itp.
Czarną magią było clo, dupek, meta etc., nawet nie wiedziałam, że testy owulacyjne są na rynku dostępne, a teraz? Minęło ledwo 3 miesiące a już wiem wszystko i sama muszę brać te leki, a zawsze myślałam, że mnie to nie będzie dotyczyć i rach ciach będę w ciąży, jak bardzo się pomyliłam, szok.

Hej Dziewczyny! Ja wam powiem, że chyba trochę zaczynam wariować. Cały czas się zastanawiam w jakie dni się przytulać jak już będę po okresie żeby idealnie trafić [emoji87] a do okresu jeszcze jakieś 9 dni jak dobrze pójdzie [emoji51]
Nie poznaję samej siebie. Myślałam, że na luzie będę się starać o dziecko, bez spiny, aż w końcu kiedyś zobaczę dwie kreski. Jak weszłam tu na forum to byłam zielona, nie wiedziałam co to jest dpo, dc itp.
Czarną magią było clo, dupek, meta etc., nawet nie wiedziałam, że testy owulacyjne są na rynku dostępne, a teraz? Minęło ledwo 3 miesiące a już wiem wszystko i sama muszę brać te leki, a zawsze myślałam, że mnie to nie będzie dotyczyć i rach ciach będę w ciąży, jak bardzo się pomyliłam, szok.
Doskonale Cię rozumiem, ja też zawsze mówiłam, że starania będą na luzie, a wychodziło gorzej z miesiąca na miesiąc 🙄

Zgadzam się, też się musiałam nauczyć wielu skrótów, ale to przy pierwszej ciąży. Ominęły mnie tylko te wszystkie leki poza euthyroxem. No i to niecierpliwe liczenie dni, wyczekiwanie, sprawdzanie w kalendarzu, kupowanie testów ciążowych (owu nigdy nie robiłam). Kiedyś nie zwracałam uwagi na objawy, nawet nie pamiętałam w którym dniu cyklu zwykle czuję piersi i ile trwa plamienie, a teraz wszystko skrupulatnie zapisuję...

Też byłam zielona w temacie ale 6, cykl starań wszytkie zweryfikował i wielu rzeczy musiałam się nauczyć. Dobrze że jesteście Wy dziewczyny. Nie mam przynajmniej skrupułów żeby zadawac czasem głupie pytania.

Jak widzę te Wasze kreseczki to sama nabieram nadziei że może niedługo się uda! :)

reklama
Też byłam zielona w temacie ale 6, cykl starań wszytkie zweryfikował i wielu rzeczy musiałam się nauczyć. Dobrze że jesteście Wy dziewczyny. Nie mam przynajmniej skrupułów żeby zadawac czasem głupie pytania.

Jak widzę te Wasze kreseczki to sama nabieram nadziei że może niedługo się uda! :)
Bardzo wierzę, że każdej się uda już niedługo 😊

Do góry