Super wynik jak na 27 dc. Do jakich wartości doszła Twoja beta przy biochemicznej ciąży? Ja mam za sobą dwie biochemiczne i strasznie się bojęBeta 54.6
reklama
Ja mam za sobą dwie biochemiczne ciąże zakończone właśnie przed końcem 5 tygodnia. Teraz mam mieszane uczucia, okres ma być w środę i z jednej strony zrobiłabym betę, ale z drugiej po prostu się boję powtórki... Nie wiem czy uda mi się wytrzymać w tej niewiedzy.Nie chce was straszyc ale nie popelniajcie tego bledu co ja i zrobcie testy dopiero tydzien po spodziewanej @ ja sie dowiedzialam 4 dni przed miesiaczka a 4 dni po spodziewanej miesiaczce ja stracilam. Uciechy bylo duzo a smutku jeszcze wiecej. Gdybym sie nie dowiedziala to nawet byl nie czula ze poronilam w tak wczesnym etapie. Nie mowie ze moze sie to wam zdarzyc ale wiem co teraz przechodze i jak cierpimy z nazeczonym ze chce tego oszczedzic kazdej nastepnym razem bede czekac mjnimum tydzien jak sie spozni...ale zycze wam z calego serca powodzenia i gratulacjd
agabaj92
Fanka BB :)
Ja jestem w pierwszej ciąży po stosowaniu krążków Nuvaring przez ponad 2 lata albo nawet 3. Odstawiłam 8 miesięcy temu i w piątek robią test wyszły 2 kreseczki choć druga słaba, Z kalkulatorów wynika w necie że to 4-5 tydzień ciążySuper wynik jak na 27 dc. Do jakich wartości doszła Twoja beta przy biochemicznej ciąży? Ja mam za sobą dwie biochemiczne i strasznie się boję
Który to Twój dc? Idziesz na betę? Powtarzałaś test?Ja jestem w pierwszej ciąży po stosowaniu krążków Nuvaring przez ponad 2 lata albo nawet 3. Odstawiłam 8 miesięcy temu i w piątek robią test wyszły 2 kreseczki choć druga słaba, Z kalkulatorów wynika w necie że to 4-5 tydzień ciąży
Ame90
Zaciekawiona BB
Jedynie co to ból piersi, ale to też miewam przed miesiączką... I jestem bardzo rozdrażniona, ale to pewnie przez tą całą sytuację, bo czuję, że się znowu nie udałoTest w zasadzie dopiero dziś, wczoraj druga kreska była tak słaba, że trzeba się było dobrze przyjrzeć.
Objawy chyba jakoś od piątku, kłucie i rozciąganie w podbrzuszu, a także tkliwość piersi, ale to akurat mam często przed @.
A Ty masz jakieś objawy?
agabaj92
Wychodzi, że 34 dc. Nie byłam jeszcze na becie. Czekam na wtorek na ponowny test płytkowy i najwyżej wtedy pójde na bete. Ale nie wiem jeszcze, troche chyba za bardzo panikuje bo to moja pierwsza ciąża i z mężem sie staralismyKtóry to Twój dc? Idziesz na betę? Powtarzałaś test?
Trzymam kciuki!Wychodzi, że 34 dc. Nie byłam jeszcze na becie. Czekam na wtorek na ponowny test płytkowy i najwyżej wtedy pójde na bete. Ale nie wiem jeszcze, troche chyba za bardzo panikuje bo to moja pierwsza ciąża i z mężem sie staralismy
agabaj92
Dzięki, moja pierwsza ciąża, ale i sie troche obawia, bo miałam mocny ból pleców, lekarz dał mi zwolnienie i ponad tydzień leki brałam, ale zaraz jak zobaczyłam drugą kreseczke bladą to zaraz je odstawiłam, więc sie boje, ale mam nadzieję, że będzie wszystko wporządkuTrzymam kciuki!
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Wiem mi pewnie tez bedzie ciezko przy kolejnych cyklach ale patrzac na to jak teraz to przezywam chyba wole rozczarowanie "okresem" niz pozytywny test i powtorka z wczesnym poronieniem. To boli bardzo. Lepsze mile zaskoczenie jak okres nie przyjdzie i sie spozni nawet 2 tyg niz to samo...skoro wizyte i tak przewaznie kazdy poleca po 6 tygodniu a u mnie za granica nawet kolo 8 to lepiej czekac. Ale kto wie moze akurat ci sie poszczesci i wczesniej bedziesz wiedzoec powodzenia zycze dopowiem tylko ze 4 dni przed okresem i w dzien okresu testy byly mega pozytywne...myslalam ze mi sie niezdarzy cos takiego ☹☹Ja mam za sobą dwie biochemiczne ciąże zakończone właśnie przed końcem 5 tygodnia. Teraz mam mieszane uczucia, okres ma być w środę i z jednej strony zrobiłabym betę, ale z drugiej po prostu się boję powtórki... Nie wiem czy uda mi się wytrzymać w tej niewiedzy.