reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej Dziewczyny! Ja nie wiem co mam pisać aktualnie, mam wrażenie że wszystkie jesteście albo w początku cyklu albo zaraz będziecie testować a ja jestem w 28 dc, owu była w czwartek totalnie niewykorzystana [emoji26]
Do tego na ostatnim usg gin stwierdził że mam dość cienkie endometrium, w kolejnym cyklu mam stymulacje, jak owu wystąpi tak jak teraz po 7 dniach to moje endometrium będzie wynosić kurna jakieś 2 mm??? Masakra!
Będę brała acard, wiesiołek, magnez i omega 3, ciekawe czy to coś pomoże.

reklama
Wiem co czujesz, właśnie też mam 2 dzień krwawienia, tak samo moja przygoda skończyła się w 4 tygodniu i 3 dni. Na tą chwilę cały czas chce mi się płakać... To był 6 cykl starań.
Wiem ciezko jest. Ale lepiej twraz niz pozniej albo jezeli dzidzius mialby byc chory...nie wiadomo co bylo przyczyna :( ja juz od kad sie dowiedzialam ze ciaza czulam ze bedzie zle...jakos dziwnie sie czulam mialam dziwne bóle...wiedzialam ze tak nie powinno byc. Mam nadzieje ze uda nam sie szybko zajsc i w zdrowe ciąże przedewszystkim. Nawet nie szybko nie wazne kiedy byle z powodzeniem ❤❤❤

Czesc dziecwzyny. Dzis poronilam. Wczoraj wyjezdzilam sie po szpitalach. Ciaza biochemiczna 4 tydzien 3 dni. Wyplakalismy sie ale krwawie bez boli. Za tydzien komtrola i przed nami kolejny cykl. Mam nadzieje ze szczesliwy bedzie i tym razem licze na zdrowa ciaze. Ta ktora wlasnie stracilam byla moja 1. Zaszlam w nią w 1 cyklu po odstawieniu antykoncepcji i przeszlam przez okropne przeziębienie. Mysle ze to moglo miec wplyw. Nie zalamujemy sie i idziemy przed siebie. Takie rzeczy sie zdarzają. Pytanie do was w ktorym cyklu zaszlyscie po biochemicznej?
Ja kończę okres po biochemicznej, liczę że w marcu się uda kolejny raz...

reklama
Do góry