A jakieś objawy masz ? Fajnie ze masz takie przeczucie mam nadzieję że będzie prawdziwe [emoji173]
Tak, byłam niedawno w ciąży, więc nie minelo dużo czasu, dlatego jeszcze nie zapomniałam jakie to uczucie [emoji23]
Ogólnie wszystko jak na okres, ale troszke inaczej. Piersi bolą inaczej, jakby spod pachy, i sutki bardziej wrażliwe i twarde. Potrafię po całej nocy dobrego snu o 11 ziewać jak zła, ale też nie codziennie. No i brzuch boli jak w trakcie okresu, ale okresu nie ma. Ostatnim razem dałam się nabrać i we wszystkich spodniach miałam napakowane tampony jakby co [emoji23][emoji23][emoji23] ale jeden dzień, drugi, trzeci a tu nic a nic. Szlam do toalety i byłam pewna że to już, a tam ani śladu krwi! [emoji23]
No i mialam infekcje intymna zaraz po owu (dokładnie jak ostatnim razem), która trwała doslownie 12 godzin. Poleciałam po tabletki i nie zdążyłam zużyć bo było po wszystkim. Podobno w ciąży zmienia się flora bakteryjna w pochwie i stąd te infekcje...
Śluzu dużo i jakby płodny. Macica napuchnieta, i uczucie przelewania.. Martwi mnie tylko to, że boli i ciągnie, w pachwinach też,czasem szczypie i piecze, wiecej niż w poprzedniej ciąży... Ale może to jeszcze efekt po łyżeczkowaniu...? [emoji2368] No i to nieodparte uczucie że się udało...
Niestety nie są to znaki inne niż na okres, podczas starań wiele razy interpretowałam je błędnie (myślałam że jestem w ciąży, a jednak nie byłam haha, ale każda z nas to zna) jednak razem doszło mi to uczucie - no po prostu wiem [emoji28]
Ale będzie cyrk jak okres przyjdzie! Pierwsza wariatka z forum która "wie" o ciąży, zanim zrobi test.