reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Miałam kkrótką przerwę od forum a tu tyle podwójnych kreseczek, gratulacje :).
Teraz mam 16 dc, więc zaczyna się najtrudniejszy czas oczekiwania. Jeszcze dwa dni temu byłam bardzo optymistycznie nastawiona, że tym razem na pewno się uda, a dziś mam wrażenie, że znów będzie jak zwykle, bo niby czemu akurat teraz miało się udać... Zobaczymy za dwa tygodnie.

reklama
Kurcze dziewczyny idziecie jak burza, ciężko nadrobić te wszystkie wiadomości! Gratuluję wszystkim z II kreseczkami, a tym które się jeszcze nie doczekały - nie poddawajcie się, jeszcze i my dojdziemy do takiego momentu w życiu! :)

@martini31 przykro mi bardzo, trzymaj się! 😘

Dziewczyny, cała w emocjach (wciąż) wrzucam zdjecie testu porannego:) byłam już na becie, ale wyniki wieczorem albo jutro. Dziwi mnie tak wyraźna kreska na dwa dni przed okresem.

Załączniki

• D0A287C0-D88D-4D50-8ED1-5873C4EA52CA.jpeg
    D0A287C0-D88D-4D50-8ED1-5873C4EA52CA.jpeg
    723,7 KB · Wyświetleń: 150
reklama
Do góry