reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Termin @ mam dopiero na niedzielę/poniedziałek. Ale i tak nastawiam się na kolejny cykl..
Do czasu az nie ma @ jest szansa. Ja walcze ze soba aby nie zrobic testu bo @ mam niby miec w sobote. Byloby super gdyby sie udalo bo w poniedzialek mamy pierwsza rocznice slubu, mielibysmy najpiekniejszy prezent.

Gratulacje dziewczyny! Trzymam kciuki za bety!

Pozostałe dziewczyny: my też się doczekamy :)
Ja dostałam niestety wczoraj telefon że muszą pobrać mi wymaz na posiew bo poraz kolejny wyszedł mi jakiś stan zapalny nabłonka w cytologii:( jeśli dostanę antybiotyk to pewnie będę musiała odpuścić starania w tym MSC:(

O proszę ile kreseczek! Gratulacje :)

Ja poki co 11dc o ile mozna tak pisac i testy owu negatywne. Czekam.
Przy okazji czuje sie kiepsko i chyba coś mnie rozklada :( ah i zab madrosci wychodzi do tego...

Wow 😜ile kresek..zazdroszczę wam wszystkim. Ja mam za 2 dni dostać @😓 i jak zwykle czuje się jakby zaraz miała nadejść, wiec nie robię testów i się nie nakręcam...
Wogole beka bo dostałam telefon z kliniki do której się zapisałam w ramach dofinansowania z in vitro ze mogę już przyjść na konsultacje bo tyle dziewczyn odpadło. Jak dzwoniłam kilka miesięcy temu to byłam na liście chyba 80 któraś i zabieg miałabym najszybciej na początku 2022.. a pierwsza konsultacje jakoś pod koniec 2021 wiec oczywiwcie ze się zapisałam...teraz sama nie wiem co robić 🤔😂

reklama
Niestety nie pamiętam Twoich poprzednich postów ale skoro się tam zapisałas to były jakieś problemy do tej pory. Ja bym chyba skorzystała, każda dodatkowa opinia może być na + chyba

Do góry