Dusiaax3
Fanka BB :)
A jak u Ciebie? Testowałaś z rana czy czekasz do jutra?O nieeeee, jaka szkoda
Kochana następny jest Twój na pewno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak u Ciebie? Testowałaś z rana czy czekasz do jutra?O nieeeee, jaka szkoda
Do czasu az nie ma @ jest szansa. Ja walcze ze soba aby nie zrobic testu bo @ mam niby miec w sobote. Byloby super gdyby sie udalo bo w poniedzialek mamy pierwsza rocznice slubu, mielibysmy najpiekniejszy prezent.Termin @ mam dopiero na niedzielę/poniedziałek. Ale i tak nastawiam się na kolejny cykl..
A więc trzymam kciuki, żeby franca nie przyszła!Do czasu az nie ma @ jest szansa. Ja walcze ze soba aby nie zrobic testu bo @ mam niby miec w sobote. Byloby super gdyby sie udalo bo w poniedzialek mamy pierwsza rocznice slubu, mielibysmy najpiekniejszy prezent.
Kurde nie bo nie mam już testówA jak u Ciebie? Testowałaś z rana czy czekasz do jutra?
Jejku jak ja wam zazdroszczę, że możecie sobie strzelić Betę! Dawaj znać jakby co!Kurde nie bo nie mam już testów
Idę do pracy na 10, wyjdę trochę wcześniej z domu i albo pójdę do diagnostyki albo do rossmana . Odległość ta sama tylko muszę zdecydować
O nieeeee, jaka szkoda [emoji17]