reklama
Verona26
Fanka BB :)
Pink z piękną kreseczka!!!! Gratulacje Mamusiu! [emoji173][emoji173]
Błagam pomóżcie mi, bo nie wiem już sama... to Pink...
Dusiaax3
Mojemu na razie nic nie chce mówić bo strasznie przeżył ostatnią stratę a ja jak mówiłam jeszcze staram się ostrożnie do tego podejść. Jeśli okres nie przyjdzie w ciągu tygodnia/półtora to wtedy mu powiem bo będze musiała zrezygnować ze zrobienia tatuazu Oczywiście zorientuje się sam jak tylko zaproponuje mi wieczorne piwko do filmu a ja oczywiście odmowieCzekam na relacje jak zareagowali Wasi panowie, bo poza zdjęciem testu to jest drugi najważniejszy punkt programu
Qwertyy77
Rozsądnie trzymam kciuki żeby się sytuacja rozwijała pomyslnieMojemu na razie nic nie chce mówić bo strasznie przeżył ostatnią stratę a ja jak mówiłam jeszcze staram się ostrożnie do tego podejść. Jeśli okres nie przyjdzie w ciągu tygodnia/półtora to wtedy mu powiem bo będze musiała zrezygnować ze zrobienia tatuazu Oczywiście zorientuje się sam jak tylko zaproponuje mi wieczorne piwko do filmu a ja oczywiście odmowie
Maxi89
No o co chodzi? Krecha jak malowanaBłagam pomóżcie mi, bo nie wiem już sama... to Pink...
Pinki oszukują szarymi krechami. Tak zwanymi duchami cienia [emoji6] jak to ktoś pięknie nazwał. U Ciebie jest piękna zaróżowiona krecha [emoji846] od pinka taką dostać to naprawdę coś [emoji854]Wyraz twarzy bezcenny i ten uśmiech i stwierdzenie: czyli jesteśmy płodni [emoji23][emoji23][emoji23] dziewczyny nie mogę uwierzyć! Jutro idę na betę, bo przecież tył tu czytałam, ze pinki oszukują [emoji85][emoji85][emoji85]
Verona26
To samo chciałam napisać [emoji4][emoji16]
Pinki oszukują szarymi krechami. Tak zwanymi duchami cienia [emoji6] jak to ktoś pięknie nazwał. U Ciebie jest piękna zaróżowiona krecha [emoji846] od pinka taką dostać to naprawdę coś [emoji854]
reklama