reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Aż się boję zrobić ten test, mam przeczucie, że zobaczę biel i się załamie... 😪
Ale Wam dziewczyny szczerze gratuluję i trzymam kciuki 💗

reklama
Czekam na relacje jak zareagowali Wasi panowie, bo poza zdjęciem testu to jest drugi najważniejszy punkt programu :D 😍😂
Mojemu na razie nic nie chce mówić bo strasznie przeżył ostatnią stratę a ja jak mówiłam jeszcze staram się ostrożnie do tego podejść. Jeśli okres nie przyjdzie w ciągu tygodnia/półtora to wtedy mu powiem bo będze musiała zrezygnować ze zrobienia tatuazu😂😂 Oczywiście zorientuje się sam jak tylko zaproponuje mi wieczorne piwko do filmu a ja oczywiście odmowie😂

Mojemu na razie nic nie chce mówić bo strasznie przeżył ostatnią stratę a ja jak mówiłam jeszcze staram się ostrożnie do tego podejść. Jeśli okres nie przyjdzie w ciągu tygodnia/półtora to wtedy mu powiem bo będze musiała zrezygnować ze zrobienia tatuazu😂😂 Oczywiście zorientuje się sam jak tylko zaproponuje mi wieczorne piwko do filmu a ja oczywiście odmowie😂
Rozsądnie ;) trzymam kciuki żeby się sytuacja rozwijała pomyslnie :D ❤️

Wyraz twarzy bezcenny i ten uśmiech i stwierdzenie: czyli jesteśmy płodni [emoji23][emoji23][emoji23] dziewczyny nie mogę uwierzyć! Jutro idę na betę, bo przecież tył tu czytałam, ze pinki oszukują [emoji85][emoji85][emoji85]
Pinki oszukują szarymi krechami. Tak zwanymi duchami cienia [emoji6] jak to ktoś pięknie nazwał. U Ciebie jest piękna zaróżowiona krecha [emoji846] od pinka taką dostać to naprawdę coś [emoji854]

reklama
Do góry