reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Aż się boję zrobić ten test, mam przeczucie, że zobaczę biel i się załamie... 😪
Ale Wam dziewczyny szczerze gratuluję i trzymam kciuki 💗

reklama
Czekam na relacje jak zareagowali Wasi panowie, bo poza zdjęciem testu to jest drugi najważniejszy punkt programu :D 😍😂
Mojemu na razie nic nie chce mówić bo strasznie przeżył ostatnią stratę a ja jak mówiłam jeszcze staram się ostrożnie do tego podejść. Jeśli okres nie przyjdzie w ciągu tygodnia/półtora to wtedy mu powiem bo będze musiała zrezygnować ze zrobienia tatuazu😂😂 Oczywiście zorientuje się sam jak tylko zaproponuje mi wieczorne piwko do filmu a ja oczywiście odmowie😂

Mojemu na razie nic nie chce mówić bo strasznie przeżył ostatnią stratę a ja jak mówiłam jeszcze staram się ostrożnie do tego podejść. Jeśli okres nie przyjdzie w ciągu tygodnia/półtora to wtedy mu powiem bo będze musiała zrezygnować ze zrobienia tatuazu😂😂 Oczywiście zorientuje się sam jak tylko zaproponuje mi wieczorne piwko do filmu a ja oczywiście odmowie😂
Rozsądnie ;) trzymam kciuki żeby się sytuacja rozwijała pomyslnie :D ❤️

Wyraz twarzy bezcenny i ten uśmiech i stwierdzenie: czyli jesteśmy płodni [emoji23][emoji23][emoji23] dziewczyny nie mogę uwierzyć! Jutro idę na betę, bo przecież tył tu czytałam, ze pinki oszukują [emoji85][emoji85][emoji85]
Pinki oszukują szarymi krechami. Tak zwanymi duchami cienia [emoji6] jak to ktoś pięknie nazwał. U Ciebie jest piękna zaróżowiona krecha [emoji846] od pinka taką dostać to naprawdę coś [emoji854]

reklama
Do góry