reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Witamy [emoji4] Miejmy nadzieję że wszystko się wam uda i znajdziesz jak najszybciej. Jedziemy prawie na tym samym wózku bo ja mam 9dc [emoji4]
Dopisuje się również do grupy na ten rok[emoji6]Bardzo chciałam zajść w 2019 jednak się nie udało...Dzisiaj mam 8dc, owulacja za tydzień. Wszystko by było ok ale już wiem od zeszłego roku ze mąż ma słabe nasienie. Dostał teraz lek clo na 3 miesiące..potem jak nie pomoże to mamy iść na in vitro..[emoji853] Pozdrawiam wszystkie staraczki [emoji6][emoji12]

@Smerfetka94 co tak się ociągasz z tym testem? :D
Jakoś mi dziś nie podchodzi kawa. Od wczoraj jakoś też mam sucho. Przed owu tak powinno być? Czy zaś coś jest nie tak ze mną?
Czasami to na znak owulacji robi się sucho tak czytałam co dla mnie jest totalnie bez sensu, że np. mnie w trakcie owulacji tak kłuje w trakcie seksu, że jest trudno się kochać, to niby jak ta biologia jest stworzona, że utrudnia zapłodnienie? XD

Czasami to na znak owulacji robi się sucho tak czytałam co dla mnie jest totalnie bez sensu, że np. mnie w trakcie owulacji tak kłuje w trakcie seksu, że jest trudno się kochać, to niby jak ta biologia jest stworzona, że utrudnia zapłodnienie? XD
No właśnie dziwna ale mam kompletnie sucho po podcieraniu chociaż w środku czuje jakby było wilgotno. Ostatnio też miałam taki ból podbrzusza że aż wszystko bolało w trakcie seksu.

Super, że zdecydowałaś się dołączyć, w grupie raźniej i na pewno znajdzie się też ktoś kto ma takie same urojone objawy jak my 😅 Też zawsze miałam takie poglądy jak Ty, z tym, że akurat nam się udało w pierwszym cyklu po odstawieniu anty więc mieliśmy szczęście, teraz nie jest już tak kolorowo, obecnie 3 cykl, ale co to jest w porównaniu z innymi dziewczynami. Trzymam kciuki, żeby w końcu się udało :) a TSH sprawdzałaś?

Jak czytałam co piszecie to śmiałam się do siebie i myślałam: jeeeeeeny, jak to dobrze że to nie tylko ja tak mam 😁😁😁😁😁
TSH zrobiłam, jest w normie 👌

A ja dzisiaj się obudziłam chora.
Katar, spuchnięte gardło🙄
Ale minęło już parę godzin i nic mi nie jest:D
Oj coś jest na rzeczy chyba hahaha
Ja w 1 ciąży też byłam chora. Pamiętam że lekarz przepisał mi ten mocny jednodniowy antybiotyk ale nie kupiłam bo drogi i bardzo się z tego cieszyłam bo mogłabym zaszkodzić 🙊

reklama
Do góry