reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ale on prywatnie przyjmuje? Długo się czeka ?
Dzwonisz do niego on ci daje wskazówki co masz przesłać na emaila swoją historię jak wyglądają starania tryb życia twój i partnera itp plus skany dokumentacji, czekasz na odpowiedź czy się dostałaś z dalszą instrukcja, na wizytę nie czekasz długo bo tak jak Ci się @zacznie dzwonisz mu on wyznacza termin ale musisz mieć te jegk badania które każe robić, wizyta trwa 2 dni dzień przed zabiegiem widzisz się z nim i wtedy płacisz 300zl na drugi dzień zabieg on jest na skierowanie od niego tzn nfz

Ja
O matko....aż się boję co to ze mną będzie...ja odkryłam pcos dopiero przy staraniach czyli pół roku temu.
Robię co miesiąc 22dc progesteron (w tym miesiącu odpuszczę chyba) i mam nieznaczne więcej niż 10 czyli lekarz powiedział że owu była i badał w 2dc czy pękł ale jest ok pęka.
Ten cykl mam bardzo bolesny praktycznie podczas owulacji bardzo bolaly jajniki musialam brać przeciwbólowe a że były święta to nie chciałam dzwonić do lekarza oraz podczas stosunku bolała prawy jajnik że tylko przy jednej pozycji mogliśmy działać ale teraz mąż mnie namawia a ja nie chcę bo się boję że będzie boleć. Teraz mnie tak lekko pobolewaja tzn odczuwam że są heh...bardzo mi pomaga w 2 fazie cyklu picie siemienia lnianego bo mam dużo śluzu a jak nie piłam to sucho heh...
przy następnej wizycie powiem lekarzowi co i jak bo w jednym miesiącu jest tak a w innym inaczej
[/QUOTE

Ja mam podobnie też się dowiedziałam przy staraniach tylko ja nie miałam żadnego monitorowania tylko moja gin dała mi leki na owolacje przez dwa cykle ale nie zaszłam i teraz jak będę mieć @ to mam iść do szpitala na badania jak się dostanę, A dzisiaj 35dc i nic i tak czekam.

Ja
O matko....aż się boję co to ze mną będzie...ja odkryłam pcos dopiero przy staraniach czyli pół roku temu.
Robię co miesiąc 22dc progesteron (w tym miesiącu odpuszczę chyba) i mam nieznaczne więcej niż 10 czyli lekarz powiedział że owu była i badał w 2dc czy pękł ale jest ok pęka.
Ten cykl mam bardzo bolesny praktycznie podczas owulacji bardzo bolaly jajniki musialam brać przeciwbólowe a że były święta to nie chciałam dzwonić do lekarza oraz podczas stosunku bolała prawy jajnik że tylko przy jednej pozycji mogliśmy działać ale teraz mąż mnie namawia a ja nie chcę bo się boję że będzie boleć. Teraz mnie tak lekko pobolewaja tzn odczuwam że są heh...bardzo mi pomaga w 2 fazie cyklu picie siemienia lnianego bo mam dużo śluzu a jak nie piłam to sucho heh...
przy następnej wizycie powiem lekarzowi co i jak bo w jednym miesiącu jest tak a w innym inaczej
[/QUOTE

Ja mam podobnie też się dowiedziałam przy staraniach tylko ja nie miałam żadnego monitorowania tylko moja gin dała mi leki na owolacje przez dwa cykle ale nie zaszłam i teraz jak będę mieć @ to mam iść do szpitala na badania jak się dostanę, A dzisiaj 35dc i nic i tak czekam.

Dziewczyny,jestem tu zupełnie nowa i zielona.
Zdaje się że część z was przewineła mi się na innych wątkach 🙂 macie już dzieci?której z was to będzie pierwsza ciąża?Ja mam już dwójkę (12 i 6 lat)

My również staramy się o pierwsze dziecko. Ogólnie 5 lat bez jakichkolwiek zabezpieczen . W tym roku postanowilismy ze kazde z nas się przebada. Bo na pewno jest coś nie tak ze przez tyle czasu nie udało nam się zaskoczyć. :-)

Witam się i ja. Dziś 9 dc ale nie wiem jakiego cyklu się spodziewać po biochemicznej..
W nowym roku sobie i Wam życzę, aby spełniły się nasze marzenia ;)
Witaj,
Ja również po biochemicznej dziś mój 16 dc i też się zastanawiam czy jakieś cuda wianki się będą działy, póki co z objawów to obstawiam że dziś owu a jak to się ma do praktyki to zobaczymy😉

reklama
Do góry