reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Kiedy się stresowalam staranian
Ja w Warszawie bo jestem z Warszawy Ale słyszałam że w Lublinie jest jedyny lekarz który udraznia jajowody to prawda ?
Tak to doktor Ireneusz Zych, szybko go idzie wyszukać. Mam też jego dane do strony internetowej, na wielu forum piszą że pomaga udrazniac nawet te najgorsze sytuację

Cześć no to i ja się dołączę. [emoji6]
Krótko o mnie: mam 28 lat, od pół roku staramy się z mężem o pierwsze dziecko ale mam Pcos i to nie jest takie proste niestety. Owulacja 13dc lekami wywołana, teraz jestem w 21dc a @ będzie według aplikacji 11.01.
Z góry zakładam że będę mało tu pisać bo nie jestem jakoś wylewna ale czytać będę was cały czas. [emoji3526]
Trzymam za nas wszystkie kciuki i oby 2020 był tym dla nas szczęśliwym. [emoji8]
Idziemy prawie łeb w łeb,ja dziś 22dc

Też mam taki zamiar jak już w końcu będę w ciąży. W pierwszej chodziłam tylko prywatnie i jednak to kupa kasy, a przecież całe życie płacimy podatki więc dlaczego teraz nie skorzystać z darmowych badań.

Myślę że lekarz nie powinien robić problemu tym bardziej jeśli chodziłabym do niego prywatnie a skierowania tylko przepisywałby na nfz.
Kiedyś tak było z tym wypisywaniem, ale przy dzisiejszej papierolizacji to nie wiem czy będzie mógł. Ale zapytaj.

Właśnie się zastanawiałam jak to jest?Ja chodzę prywatnie ale moja gin również przyjmuje ma NFZ, nie wiem jak to ugryźć, jeśli już będzie prowadziła moją ciążę, właśnie żeby nie płacić tyle za te badania.Moja przyjaciółka chodziła tylko prywatnie i jak mówiła ile płaci za badania to SZOK.

Noooo w mojej poprzedniej ciąży bywaly miesiące, ze za badani j wizyty zamykałam się w tysięcu zł. Dwa takie miesiące z 9 były.

Ja jestem po hsg nie było wg widać jajowodow zlecił laparo a na laparo wyszło że są zrosty i niedrozne, strasznie spieprzyli operacje bo miało być ok i mieli kontrolować dawkę znieczulenia a skończyło się reanimacjia i oiomem po. Od tego momentu nawet lekarz nie chciał wymienić słowa odnośnie co jest w końcu przysłał jakąś pielęgniarek co nic powiedzieć nie umiała jedyne mówi invitro po co się babrac

Aż mnie zmrozilo. Po jakim znieczuleniu takie straszne rzeczy Cię spotkały?

Hej kobity, tak sobie teraz pomyślałam że może jutro przy okazji bety zrobiłabym badanie progesteronu, z tego co tutaj na forum się naczytałam to on może wskazać czy miałam owu, ale czy to działa jeszcze w 36 dc ? 😂

Hej kobity, tak sobie teraz pomyślałam że może jutro przy okazji bety zrobiłabym badanie progesteronu, z tego co tutaj na forum się naczytałam to on może wskazać czy miałam owu, ale czy to działa jeszcze w 36 dc ? [emoji23]

Mam taki sam zamiar, ale jutro mi się chyba nie uda. Plan jesy na piątek. Chyba, ze mnie @ wyprzedzi

reklama
Do góry