Na prolaktynie się nie znam, ale progesteron na moje oko bardzo ładny..Dziewczyny na jakim poziomie powinna być prolaktyna podczas starań? U mnie wynik 11.5 w 21 d.c. wydaje mi się że troszkę za duża? Progesteron tylko 18 [emoji17]
reklama
jestemtu
Fanka BB :)
Wiesz, to jest tak jak wiele dziewczyn pisze - psychika jest niesamowicie ważna. I paradoksalnie wychodzi tak że im bardziej chcesz im bardziej się nastawiasz tym dłużej się nie udaje i frustracja rośnie. I koło się zamyka. Mi ostatnio endo kazała zabrać męża na wakacje i stwierdziła że możemy przywieźć fajną pamiątkę [emoji6][emoji16]
Robiłam badania i wszystko niby ok tak w pierwszą ciążę zaszłam od razu to znaczy w trzecim cyklu i cieszylismy się do 19 tc wiem że nie mogę tracić nadziei [emoji4]
Saneatsui
Nie nie mam owu jeszcze, pojawia się dopiero śluz płodny i WGL. Nie pisałam tam że mam owu już [emoji848]Tak szybko masz owu? W 11 dc? SCEsciara. Działajcie i owocnych starań życzę
U
użytkownik-a
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kawoszka81
źle się wyraziłam chodziło mi o ostatnią po poronieniuDla mnie OM oznacza ostatnią miesiączkę i używa się go jak się jest w ciąży do wyznaczania tygodni ciąży i wstępnej daty porodu
martini87
Nie znam go.Używałyscie może ten lek? Nie dostanę się do gina a jutro wyjeżdżam z pl i nie wiem czy jest sens kupować kolejny probiotyk.
Zobacz załącznik 1082387
AsiaIN
Witam się w 11 dc Dziś rano wstałam i ta myśl ... Dziś termin porodu ... Ech a jakimi wielkimi cyframi sobie zapisałam w notesie, jaka radość to była ... Mam nadzieje, ze wreszcie się uda Gratuluje 2 kreseczek, lubię wejść na forum i sobie na nie popatrzeć to dodaje nadziei Kto testuje w okolicach Dnia Kobiet ?
W dzień kobiet powinien być mój 1dc. Mam nadzieję że nie przyjdzie i będą tłuste krechy na teście [emoji6] Ty też wtedy testujesz?Witam się w 11 dc Dziś rano wstałam i ta myśl ... Dziś termin porodu ... Ech a jakimi wielkimi cyframi sobie zapisałam w notesie, jaka radość to była ... Mam nadzieje, ze wreszcie się uda Gratuluje 2 kreseczek, lubię wejść na forum i sobie na nie popatrzeć to dodaje nadziei Kto testuje w okolicach Dnia Kobiet ?
reklama
Ta jedna to drugi lek tej samej serii?Podobno jest bardzo dobry. Mu masz 3 globulki po 200mg a jest jeszcze 1 globulka 600mg teraz już bez recety