reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Wiesz, to jest tak jak wiele dziewczyn pisze - psychika jest niesamowicie ważna. I paradoksalnie wychodzi tak że im bardziej chcesz im bardziej się nastawiasz tym dłużej się nie udaje i frustracja rośnie. I koło się zamyka. Mi ostatnio endo kazała zabrać męża na wakacje i stwierdziła że możemy przywieźć fajną pamiątkę [emoji6][emoji16]
Robiłam badania i wszystko niby ok tak w pierwszą ciążę zaszłam od razu to znaczy w trzecim cyklu i cieszylismy się do 19 tc wiem że nie mogę tracić nadziei [emoji4]

Witam się w 11 dc :) Dziś rano wstałam i ta myśl ... Dziś termin porodu ... :( Ech a jakimi wielkimi cyframi sobie zapisałam w notesie, jaka radość to była ... Mam nadzieje, ze wreszcie się uda :) Gratuluje 2 kreseczek, lubię wejść na forum i sobie na nie popatrzeć to dodaje nadziei :) Kto testuje w okolicach Dnia Kobiet ? :)

Witam się w 11 dc :) Dziś rano wstałam i ta myśl ... Dziś termin porodu ... :( Ech a jakimi wielkimi cyframi sobie zapisałam w notesie, jaka radość to była ... Mam nadzieje, ze wreszcie się uda :) Gratuluje 2 kreseczek, lubię wejść na forum i sobie na nie popatrzeć to dodaje nadziei :) Kto testuje w okolicach Dnia Kobiet ? :)
W dzień kobiet powinien być mój 1dc. Mam nadzieję że nie przyjdzie i będą tłuste krechy na teście [emoji6] Ty też wtedy testujesz?

reklama
Do góry