reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Oczywiście [emoji28] Jeszcze nie wymiękłam, i myślę że wytrzymam do tego 26 [emoji6] Dziś temperatura skoczyła jak powinna, a z objawow już nie ciągnięcie w podwoziu a takie jakby uczucie ciezkosci [emoji2370] Dziś robiłam proga i prl, zobaczymy jak się sprawy mają [emoji1364] A u Ciebie jak?
@locala a Ty jak? Trzymasz się postanowienia: testuje w dzień terminu @? Jakieś objawy?

reklama
Ja mialam 3 cykle, rosły ładne pecherzyki, śluzu dużo ale nie udało się, dopiero cykl z clo się powiódł.

Po 3 cyklach przeszlas na clo? :)
W którym cyklu z clo się udało?
Ja właśnie po wizycie u gina i od następnego cyklu od 3 do 7dc mam brac po 1 tab aromka.. Mam nadzieję, że zadziała :)

Zrobiłam jeszcze teraz przed chwila dwa bo nie wytrzymałam: Nord test i Clerblue, który podobno nie oszukuje i na dwóch są jaśniutkie kreseczki. Na żywo je lepiej widać, a siklaam dzisiaj chyba już 4 razy.
Jeju jakby to była prawda byłabym najszczęśliwsza pod słońcem [emoji5][emoji5]
Zobacz załącznik 1082044
Ooooo! No widać widać gołym okiem. A to tak wcześnie, zazwyczaj w tak wczesnym dpo są cienie cienia. A tu już konkrety [emoji7]

U mnie Babyboom pokazał cień cienia, gdy na innych były już tłuste krechy :)

Ty będziesz Grudniową :D

Na pewno poszłabym do Ginekologa bo takie przyrosty są też przy ciąży pozamacicznej.

@MamaTolka Ty jesteś w mojej głowie razem z ekipą Agnieszek i HappyBabyMama i już w tym cyklu czekam na Którejś pozytyw :D
Nie wiem dlaczego zawsze razem Was kojarzę ;)
Wy dołączałyście chyba pod koniec Naszych Starań :)

O jak miło ze ktoś za mnie trzyma tu kciuki :) Ja dołączyłam gdzieś w listopadzie.

reklama
Do góry