reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

No właśnie a ja w poprzednim cyklu pytałam czy da się ominąć ten pik i żaden test nie będzie pozytywny a dziewczyny pisały że raczej w końcu wyjdzie.
Dzieczyny co do testów owu rano miałam piekna mocna krechę a teraz już słabsza wiec tak naprawdę gdybym
Rano nie zrobiła tylko teraz to myślałabym
Ze to jescze nie pozytyw. Wychodzi ma to ze liczą się godziny nawet wystarczy zrobić kilka godzin po wyrzucie lh i już się wydaje ze to JesCE nie pozytyw.

reklama
Straszna strata [emoji29]
I mnie dopadł wirus, głowa boli, z nosa cieknie :(
Okres nie przyszedł więc po 15-stej zrobiłam test z moich zapasów, żeby jak co jakiś gripex sobie zaaplikować i widzę cień , cienia...Mam słaby aparat w telefonie więc na zdjęciu nie wychodzi. Zobaczymy czy jutro z porannego wyjdzie bardziej wyraźna.
A tak poza tym do dupy. Mam pogrzeby 2 :( Szwagierka straciła dziecko w 20/21 tyg, ciąży i dzisiaj zmarła siostra mojej teściowej-raczysko :(
Cieszę się z tego cienia, ale boję się strasznie. Bo chora jestem i jeszcze takie przykre wydarzenia.

No właśnie a ja w poprzednim cyklu pytałam czy da się ominąć ten pik i żaden test nie będzie pozytywny a dziewczyny pisały że raczej w końcu wyjdzie.

No wychodzi na to ze można. Ja rano miałam
Taki test jak na foto a kilka godzin później już duO słabsza kreska.
IMG_7849.JPG

Przykro mi... Zrób kilka miesięcy przerwy dla swojego organizmu, znajdź lekarza który znajdzie przyczynę... Trzymaj się [emoji3590]
Hej dziewczyny.
Beta dzisiaj tylko 45, w sobote 41.
Objawy wszystkie takie jakie byly.
Bol piersi jakbym jakies zapalenie miala, duzo sluzu, wzdety brzuch.
Czekam tylko na krwawienie ktorego nienie widac..

reklama
Do góry