reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Kocham Cię za ten wpis :*

I mnie dopadł wirus, głowa boli, z nosa cieknie :(
Okres nie przyszedł więc po 15-stej zrobiłam test z moich zapasów, żeby jak co jakiś gripex sobie zaaplikować i widzę cień , cienia...Mam słaby aparat w telefonie więc na zdjęciu nie wychodzi. Zobaczymy czy jutro z porannego wyjdzie bardziej wyraźna.
A tak poza tym do dupy. Mam pogrzeby 2 :( Szwagierka straciła dziecko w 20/21 tyg, ciąży i dzisiaj zmarła siostra mojej teściowej-raczysko :(
Cieszę się z tego cienia, ale boję się strasznie. Bo chora jestem i jeszcze takie przykre wydarzenia.

reklama
Dziewczyny, czy wy już na samym początku ciąży biegałyście co chwilę do toalety na siku ? Trochę się martwię, bo niby test jest pozytywny, dopiero jutro mam możliwość zdobienia bety ale prawie wgl nie chodzę do toalety :)

Nie. Nie biegałam [emoji846] biegałam pod koniec jak mi mała uciskała na pęcherz [emoji846]

Kochana ja czekam na @ ale objawy podobne u mnie 26 dc. Tylko mam bóle krzyżowe jak na @

Ty czekaj na dwie kreseczki a nie na małpę.
Mnie dzisiaj tez dopadły bóle krzyżowe, mam wrażenie, ze ktoś mi wręcz coś wbija w krzyż, ale ja tak mam przed @ i zanosi się na kolejna krótka fazę lutealna [emoji22][emoji22] co mnie martwi [emoji22][emoji22] 10 dni to trochę mało... ehhh. No nic. Dziś 8dpo. Mam nadzieje, ze dane bedZoe mi zatesyowac pojutrze. Chyba, ze zrobie test jutro ale nie wiem czy chce mi się marnować test na biel vizira

I mnie dopadł wirus, głowa boli, z nosa cieknie :(
Okres nie przyszedł więc po 15-stej zrobiłam test z moich zapasów, żeby jak co jakiś gripex sobie zaaplikować i widzę cień , cienia...Mam słaby aparat w telefonie więc na zdjęciu nie wychodzi. Zobaczymy czy jutro z porannego wyjdzie bardziej wyraźna.
A tak poza tym do dupy. Mam pogrzeby 2 :( Szwagierka straciła dziecko w 20/21 tyg, ciąży i dzisiaj zmarła siostra mojej teściowej-raczysko :(
Cieszę się z tego cienia, ale boję się strasznie. Bo chora jestem i jeszcze takie przykre wydarzenia.

A matko. Bardzo mi przykro.
Straszna strata [emoji22] wcześniej wszystko było ok?

A matko. Bardzo mi przykro.
Straszna strata [emoji22] wcześniej wszystko było ok?
tak, 4 tygodnie wcześniej była u lekarza i na usg i wszystko od początku ciąży było ok. Wszystkie parametry itp. Poszła na połówkowe usg i dowiedziała się że serduszko nie bije :( (i jeszcze w swoje urodziny ) :(

Ty czekaj na dwie kreseczki a nie na małpę.
Mnie dzisiaj tez dopadły bóle krzyżowe, mam wrażenie, ze ktoś mi wręcz coś wbija w krzyż, ale ja tak mam przed @ i zanosi się na kolejna krótka fazę lutealna [emoji22][emoji22] co mnie martwi [emoji22][emoji22] 10 dni to trochę mało... ehhh. No nic. Dziś 8dpo. Mam nadzieje, ze dane bedZoe mi zatesyowac pojutrze. Chyba, ze zrobie test jutro ale nie wiem czy chce mi się marnować test na biel vizira
Jedyne co odbiera mi nadzieję to to, że mam straszny apetyt. Ale w głowie się kręci cycki też jakieś dziwne i dziś miałam takie skurcze jak na okres.

Kurcze a nie można jakoś wydłużyć tej fazy?

Jedyne co odbiera mi nadzieję to to, że mam straszny apetyt. Ale w głowie się kręci cycki też jakieś dziwne i dziś miałam takie skurcze jak na okres.

Kurcze a nie można jakoś wydłużyć tej fazy?
Duphaston pomaga na niedomogę lutealną tylko trzeba brać w odpowiedni sposób.

Dzieczyny co do testów owu rano miałam piekna mocna krechę a teraz już słabsza wiec tak naprawdę gdybym
Rano nie zrobiła tylko teraz to myślałabym
Ze to jescze nie pozytyw. Wychodzi ma to ze liczą się godziny nawet wystarczy zrobić kilka godzin po wyrzucie lh i już się wydaje ze to JesCE nie pozytyw.

reklama
Dziewczyny, czy wy już na samym początku ciąży biegałyście co chwilę do toalety na siku ? Trochę się martwię, bo niby test jest pozytywny, dopiero jutro mam możliwość zdobienia bety ale prawie wgl nie chodzę do toalety :)
A to zależy, od dnia w sumie

Do góry