reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Dziękuje dziewczyny za każde słowo wsparcia, właśnie odebrałam wyniki.
Beta hcg 39mIU/ml
Cudownie!!
Ogromne gratulacje dla Ciebie mamusio
Dziewczyny, czy wy już na samym początku ciąży biegałyście co chwilę do toalety na siku ? Trochę się martwię, bo niby test jest pozytywny, dopiero jutro mam możliwość zdobienia bety ale prawie wgl nie chodzę do toalety
Normalny objaw jak się biga do wc. Ale przecież nie musi wystąpić od razu...
A nie przeziębiłaś sobie nerek czy coś?
Monikaak1
DziekujeCudownie!!
Ogromne gratulacje dla Ciebie mamusio
Normalny objaw jak się biga do wc. Ale przecież nie musi wystąpić od razu...
A nie przeziębiłaś sobie nerek czy coś?
Nic się nie martw. Ja przed ciaza latałam na siku co godzine, a teraz w ciąży o połowę rzadziej Częstsze korzystanie z wc pojawua sie raczej pozniej, gdy maluch uciska na pęcherzDziewczyny, czy wy już na samym początku ciąży biegałyście co chwilę do toalety na siku ? Trochę się martwię, bo niby test jest pozytywny, dopiero jutro mam możliwość zdobienia bety ale prawie wgl nie chodzę do toalety
Qwertyy77
Jedyna osoba na forum cieszaca się @Ja się witam w końcu w 1 DC ! Juhuhuu!
Mrufka®®®
Haha bo ten cykl trwal 69 dniJedyna osoba na forum cieszaca się @
HappyBabyMama
Nic się nie martw. Ja przed ciaza latałam na siku co godzine, a teraz w ciąży o połowę rzadziej Częstsze korzystanie z wc pojawua sie raczej pozniej, gdy maluch uciska na pęcherz
Często jest to tez związane ze wzrostem hormonów i wtedy jest od początku ciąży. Ja tak miałam.
Ja tam mam od początku+wstawanie w nocy, przy synku też tak miałam w pierwszym i trzecim trymestrze, ale nie jest to żaden wyznacznik.. Lista objawów jest dluuuuga i na szczęście nie trzeba mieć ich wszystkich, albo nawet żadnegoDziewczyny, czy wy już na samym początku ciąży biegałyście co chwilę do toalety na siku ? Trochę się martwię, bo niby test jest pozytywny, dopiero jutro mam możliwość zdobienia bety ale prawie wgl nie chodzę do toalety
Wesoła_Aga
Jedyna osoba na forum cieszaca się @
A nie prawda, bo ja też czekałam na @
reklama
Ja jestem już 5dni po terminie @ beta w czwartek ponad 270 i też nie latam do WC.Dziewczyny, czy wy już na samym początku ciąży biegałyście co chwilę do toalety na siku ? Trochę się martwię, bo niby test jest pozytywny, dopiero jutro mam możliwość zdobienia bety ale prawie wgl nie chodzę do toalety