reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziś jest mój 24dc przy 34dniach, piersi mi za chwile eksplodują na dodatek w 21dc miałam pół dnia zawroty głowy. Staram sobie nie wmawiać nic, ale jednak jakaś iskierka nadziei jest [emoji18][emoji18]

reklama
No mnie wczoraj bolała lewa strona to i może jajnik lewy będzie a nie znów kilka cykli pod rząd z niedrożnego 🤔 A dupa tam okaże się w poniedziałek

Dziś jest mój 24dc przy 34dniach, piersi mi za chwile eksplodują na dodatek w 21dc miałam pół dnia zawroty głowy. Staram sobie nie wmawiać nic, ale jednak jakaś iskierka nadziei jest [emoji18][emoji18]
Kochana ja czekam na @ ale objawy podobne u mnie 26 dc. Tylko mam bóle krzyżowe jak na @

Halo 😊 czytam Was od ponad miesiąca, staramy się z mężem od października o 2 dziecko, cykle mega różne od 25 do 34 dni, teraz owulacja była 10dc, więc okres powinien już być, mam aktualnie 27 dc. Objawy ciążowe jak w 1 ciąży, zgaga, wczesniej migreny, bóle w pachwinach i te mega cyce w dodatku dręrtwiejace, normalnie bym się cieszyła ale obawiam się że to zasługa luteiny którą brałam 15-25 dc. Jutro testuje 😁 ktoś ze mną?
Ps. Gratuluję Wam dziewczyny II kresek, to jakiś mega wysyp teraz był 😍😍

reklama
Do góry