reklama
Qwertyy77
Fanka BB :)
Wiem, wiem, kojarzę Twoja historie... może to ostatni i nie chciał się z Tobą pożegnać, oby!Haha bo ten cykl trwal 69 dni
Qwertyy77
O, soreczki, racja szło nie z tej strony u Ciebie w tym cykluA nie prawda, bo ja też czekałam na @
Mrufka®®®
Hahaha no oby był się obrazę na tą moją macicę bo leci w kulkiWiem, wiem, kojarzę Twoja historie... może to ostatni i nie chciał się z Tobą pożegnać, oby! ❤
Wesoła_Aga
No mnie wczoraj bolała lewa strona to i może jajnik lewy będzie a nie znów kilka cykli pod rząd z niedrożnego A dupa tam okaże się w poniedziałek
Daraa_94
Kochana ja czekam na @ ale objawy podobne u mnie 26 dc. Tylko mam bóle krzyżowe jak na @Dziś jest mój 24dc przy 34dniach, piersi mi za chwile eksplodują na dodatek w 21dc miałam pół dnia zawroty głowy. Staram sobie nie wmawiać nic, ale jednak jakaś iskierka nadziei jest [emoji18][emoji18]
Halo czytam Was od ponad miesiąca, staramy się z mężem od października o 2 dziecko, cykle mega różne od 25 do 34 dni, teraz owulacja była 10dc, więc okres powinien już być, mam aktualnie 27 dc. Objawy ciążowe jak w 1 ciąży, zgaga, wczesniej migreny, bóle w pachwinach i te mega cyce w dodatku dręrtwiejace, normalnie bym się cieszyła ale obawiam się że to zasługa luteiny którą brałam 15-25 dc. Jutro testuje ktoś ze mną?
Ps. Gratuluję Wam dziewczyny II kresek, to jakiś mega wysyp teraz był
Ps. Gratuluję Wam dziewczyny II kresek, to jakiś mega wysyp teraz był
annamariam
@Smerfetka94 robiłaś bete?
Ewq9
Właśnie?@Smerfetka94 robiłaś bete?
reklama