Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem, wiem, kojarzę Twoja historie... może to ostatni i nie chciał się z Tobą pożegnać, oby!Haha bo ten cykl trwal 69 dni
O, soreczki, racja szło nie z tej strony u Ciebie w tym cykluA nie prawda, bo ja też czekałam na @
Hahaha no oby był się obrazę na tą moją macicę bo leci w kulkiWiem, wiem, kojarzę Twoja historie... może to ostatni i nie chciał się z Tobą pożegnać, oby! ❤
Kochana ja czekam na @ ale objawy podobne u mnie 26 dc. Tylko mam bóle krzyżowe jak na @Dziś jest mój 24dc przy 34dniach, piersi mi za chwile eksplodują na dodatek w 21dc miałam pół dnia zawroty głowy. Staram sobie nie wmawiać nic, ale jednak jakaś iskierka nadziei jest [emoji18][emoji18]
Właśnie?@Smerfetka94 robiłaś bete?