reklama
ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Kto tu jescze został starający się niech zostawi [emoji106]
Powiem jedno ja mam już dosyć tego wiecznego czekania 4 dc
I ja [emoji106]
Aktualnie 7dpo
monika1708
[emoji106]
ForgetMeeNot
Ja sobie mówiłam że po odstawieniu antykoncepcji na luzie będę podchodzić i jak się trafi to będzie a teraz jestem w 4 cyklu starań i mnie to wkur.. że ciągle trzeba czekać tyle a ja nawet nie wiem czy mam owulację [emoji38]
Mnie tez to czekanie najbardziej irytuje i ten brak pewności czy owu wystepuje. Postanowiłam,,ze w kwietniu idę na monitoring jak do tego czasu się nie uda.
Ja mam dzisiaj 7 dc dopiero. Robię testy owu od 5 dc, na allegro kupiłam 50 szt [emoji23]
No i wybieram się na monitoring w tym cyklu, pierwszy w życiu, a może raczej najpierw sprawdzenie czy wgl mam tą owulacje
No i wybieram się na monitoring w tym cyklu, pierwszy w życiu, a może raczej najpierw sprawdzenie czy wgl mam tą owulacje
Ja idę w tym cyklu
Mnie tez to czekanie najbardziej irytuje i ten brak pewności czy owu wystepuje. Postanowiłam,,ze w kwietniu idę na monitoring jak do tego czasu się nie uda.
U mnie to samo Objawy już na miesiączkę,która zapewne zaraz zawita.. Glod na poziomie 100kg faceta się włączył,także nowy cykl zaraz zawitaW momencie w którym odpalasz forum, co chwilę zagladasz do apki, żeby zobaczyć który to już dzień cyklu a kilka dni przed okresem każe ukłucie to już zwiastun ciąży - to już przestaje być na luzie [emoji23] u mnie nadeszło to zdecydowanie szybciej niż zakładałam. Sama nie wiem jakim cudem w kilka miesięcy zmieniłam się z kobiety typu "eeee, dzieci, nieee, jeszcze nie jestem zainteresowana" w schizowaną laskę "dwie kreski, dwie kreski, muszę je mieć teeeeraz" [emoji23]
Daraa_94
Ja w maju na drożność...
Mikstura
Ja robię od 6dc[emoji23]
Ja mam dzisiaj 7 dc dopiero. Robię testy owu od 5 dc, na allegro kupiłam 50 szt [emoji23]
reklama