reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Robie w medicover, mam tam abonament aLe bez skierowania place niestety za to tam chyba normalnie 60 zl to kosztuje 57 to juz ze znizka a patrzylam cennik innego centrum obok co moge zrobic to 50 zl niewiele mniej

jeśli medicover to pewnie duże miasto wiec diagnostyk powinnaś mieć dużo :)
Ja mam pakiet w luxmed (który badania i tak robi w diagnostyce) ale badania na własna rękę robię bezpośrednio w diagnostyce - place 30 zł zamiast 60 w luxmed :)

jeśli medicover to pewnie duże miasto wiec diagnostyk powinnaś mieć dużo :)
Ja mam pakiet w luxmed (który badania i tak robi w diagnostyce) ale badania na własna rękę robię bezpośrednio w diagnostyce - place 30 zł zamiast 60 w luxmed :)
Tak od groma tego ale w bardo podobnych cenach :) w Warszawie mieszkam, znalazlam za 34 zl najtaniej tyle ze nie po drodze do pracy wiec moze w sob tam zrobie a w medicover robilam bo chcialam by moj gin od razu to widzial ;) napisal do mnie ze na 1sza wizyte zaprasza w terminie 7-14 dni od @. Kiedy sie wybierasz?

IMG_20200216_084808.jpg

Jest cienka i jasna! :D

Pierwsz
Tak od groma tego ale w bardo podobnych cenach :) w Warszawie mieszkam, znalazlam za 34 zl najtaniej tyle ze nie po drodze do pracy wiec moze w sob tam zrobie a w medicover robilam bo chcialam by moj gin od razu to widzial ;) napisal do mnie ze na 1sza wizyte zaprasza w terminie 7-14 dni od @. Kiedy sie wybierasz?

Pierwszy raz idę na sprawdzenie 25.02 czyli tak 1,5 tyg od daty spodziewanego okresu :)
A do osoby, którą chce jako lekarza prowadzącego mam 11.03 czyli 3,5 tyg od @ - będę w 8 tygodniu (7+4) wiec już powinno być ładnie wszystko widać :)

reklama
Robie w medicover, mam tam abonament aLe bez skierowania place niestety za to tam chyba normalnie 60 zl to kosztuje 57 to juz ze znizka a patrzylam cennik innego centrum obok co moge zrobic to 50 zl niewiele mniej

Ania a powiedz mi czy mając pakiet w medicover masz u nich jakieś preferencyjne ceny porodu? Ja nie ukrywam że chce mieć w medi cesarkę - nie biorę pod uwagę innego rozwiązania ciąży i to jedyny szpital gdzie mam pewność że nikt mi nie będzie robił z tego problemu.

Do góry