reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Wiesz co raz z racji bardzo wczesnej ciąży - we wtorek miałam lekko ponad 2miu/l, dopiero dziś dzień okresu, tak naprawdę ta beta może przyrastać idealnie a na następny dzień spaść... dla własnej wiedzy wole badać :)
dwa, mam plamienia - i tak badam progesteron więc beta dodatkowo bo to z jednej probówki :)
Aha rozumiem :) ja mam termin okresu jutro troche strach czy nie przyjdzie ale jestem dobrej mysli i wplywu na to nie mam zreszta takze pozostaje tylko czekac :-)

Aha rozumiem :) ja mam termin okresu jutro troche strach czy nie przyjdzie ale jestem dobrej mysli i wplywu na to nie mam zreszta takze pozostaje tylko czekac :-)

No u mnie miał być sobota/niedziela :)
na szczęście go nie ma :)

Betę chce złapać na poziomie około 500/1000 i będę wtedy spokojniejsza, ale do czasu aż są plamienia progesteron co 2 dni sprawdzam więc betę pewnie też - 30 zł a jaka frajda z wyniku - a kłuje się i tak 😀

No u mnie miał być sobota/niedziela :)
na szczęście go nie ma :)

Betę chce złapać na poziomie około 500/1000 i będę wtedy spokojniejsza, ale do czasu aż są plamienia progesteron co 2 dni sprawdzam więc betę pewnie też - 30 zł a jaka frajda z wyniku - a kłuje się i tak 😀
No ja niestety 57 zl za to place to juz troche drozej :/ ale zrobie moze jeszcze z raz jakos za tydz

Ja jeszcze nigdy nie miałam, teraz pierwszy raz... Nie wiem czy jest wgl sens, ale myślałam czy nie iść na betę w poniedziałek żeby już mieć spokojna głowę - byłby to wg moich obliczeń 12dpo, wg flo dopiero 9 dpo (mam nieregularne cykle). Sama już nie wiem..
Mi beta taka minimalna wyszła dopiero w 11 dpo

drogo! Ja 65 z progesteronem już. Ale uważam że to mała cena za święty spokój i tak.
Nie masz diagnostyki w swoim mieście ?
Robie w medicover, mam tam abonament aLe bez skierowania place niestety za to tam chyba normalnie 60 zl to kosztuje 57 to juz ze znizka a patrzylam cennik innego centrum obok co moge zrobic to 50 zl niewiele mniej

reklama
Do góry