Ja tam odwrotnie kolezankom marudziłam ze nam nie wychodzi nie uwazam ze to cos zlego i bliskim osobom mowilam o tym otwarcieRzadko ktora przyzna sie ze sie nie udaje
reklama
Powodzenia!!! Daj znac jak beta wyjdzie :-)Dziękuję za odpowiedź
Monikaak1
Fanka BB :)
Dzięki, jasne dam znać..Powodzenia!!! Daj znac jak beta wyjdzie :-)
Smerfetka94
Laski a powiedzcie mi czy te 2-3 godzinki robia faktycznie taka roznice w becie??
HappyBabyMama
Laski a powiedzcie mi czy te 2-3 godzinki robia faktycznie taka roznice w becie??
No powinny robić bo to przyrasta z godziny na godINe
Smerfetka94
To może przez to taki przyrost....No powinny robić bo to przyrasta z godziny na godINe
kasiaa91
Ładnie bo dzień wcześniej było 17 zrobię jutro albo w pono no to chyab ladnie przyrasta? Bo nie pamietam ile poprzednio byla :-)
Smerfetka94
Wyczytalam wlasnie ze na początku beta podwaja sie w 2 dni 20 godzin..
Ja również jestem po 2ch poronieniach i mam zakaz sexow po owulacji a po pozytywnym podwójny zakaz .Smerfetka, powiem Ci szczerze, że czytając Twoje posty widzę, że Wy uprawiacie baaardzo dużo seksu, a jednak jak miałaś wcześniej już biochemiczne, to warto sobie dać chwilę przerwy z przytulankami, żeby dzidziuś miał szansę się dobrze zagnieździć.. Wszyscy lekarze u których się przewinęlam odradzają współżycie w takich sytuacjach, a wiem o czym mówię, bo już trzy biochemiczne zaliczyłam.. Oczywiście w zdrowych ciążach to nie jest przeciwskazanie, ale kiedy się coś dzieje/działo wcześniej, to jednak warto chwilę poczekać.. Trzymam kciuki, żeby tym razem beta się rozkręciła!!
reklama
Smerfetka94
Kurde, a mi nic lekarz nie mowil.Ja również jestem po 2ch poronieniach i mam zakaz sexow po owulacji a po pozytywnym podwójny zakaz .
Teraz mam spokoj od plamien i bolow dlatego tak sobie chwilke pozwolilam