reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Przepraszam, nie będę już nic pisać. Myślę że to już chyba czas stąd zniknąć! Powodzenia wszystkim starczkom życzę! I obyscie zobaczyly szybko swoje II! [emoji173][emoji173][emoji173] Tzymam kciuki dziewczyny!
przepraszam ale mam dość czytania o mdłościach ciążowych
to jest forum dla starających się a nie ciążowe
a tutaj znowu odbieganie od tematu

reklama
Dziewczyny, a może to dobry pomysł? Żeby stworzyć taki wątek offtop- staraczkowy ale też pobieżne tematy. Fajnie mi się z Wami gada, ale faktycznie może czasami zbyt zbaczamy z tematów i dla tych które chcą mieć tematy tylko o staraniach mogą się nie przebić? Ja niestety do Was do wątku październikowego nie mam szans dołączenia, ale grzeje się dla mnie miejsce w listopadowym [emoji6][emoji6]

Prawie padlam dzisiaj.
Poszlismy z W. ns zakupy i pyta na co mam ochote. A ja mowie ze nie mam na nic smaku.
Pyta czy jak zaczne miec juz apetyt to czy bedzie mogl spelniac moje wszystkie zachcianki :D
A ja kurde teraz mega mało jem...
Jeszcze czeka mnie kolacja z deserem w jego wykonaniu...

reklama
Jestem za:)
Dziewczyny, a może to dobry pomysł? Żeby stworzyć taki wątek offtop- staraczkowy ale też pobieżne tematy. Fajnie mi się z Wami gada, ale faktycznie może czasami zbyt zbaczamy z tematów i dla tych które chcą mieć tematy tylko o staraniach mogą się nie przebić? Ja niestety do Was do wątku październikowego nie mam szans dołączenia, ale grzeje się dla mnie miejsce w listopadowym [emoji6][emoji6]

Do góry