To i ja poproszeJuż jest... zaraz Was oznacze [emoji7][emoji7][emoji173]
reklama
Verona26
Fanka BB :)
No właśnie... co s Ci nie pyklo z tym liczeniem [emoji23][emoji23][emoji23]
W normalnym cyklu za tydzien.
Ahahahaha ja pikole.jak ja licze
Pazdziernik nie mam glowy ostatnio
Smerfetka94
Najlepszym sie zdarza haahahNo właśnie... co s Ci nie pyklo z tym liczeniem [emoji23][emoji23][emoji23]
martini87
Tak, ja mam mieć @ 23To idziemy łeb w łeb [emoji16][emoji16][emoji16] i chyba @Daraa_94 oraz @martini31 z nami
Dwa+Trzy
Jeśli któraś będzie chętna to może dołączyć do plotek, ploteczek
OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]
Dobre i to [emoji14] Ja mam tylko piwko 0%
www.babyboom.pl
Verona26
O chociaż ktoś pomyślał!
Ale ja druna baba jestem [emoji2356][emoji2957][emoji23]
Ale ja druna baba jestem [emoji2356][emoji2957][emoji23]
Jeśli któraś będzie chętna to może dołączyć do plotek, ploteczek
OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]
Dobre i to [emoji14] Ja mam tylko piwko 0%www.babyboom.pl
Ja zawsze lubiłam czytać to i to . Bo potem wiem jak się mam nastawić na co w razie "w" jak się już uda. Kiedy przychodzą mdłości i takie tam z reszta tu można też się pośmiać co psychikę poprawia (ale to moje zdanie ) ja tu juz pisałam ze jest grupa dziewczyn co będzie ich dolowac pozytywne ciągle kreski czy "objawy" a jest grupa dziewczyn co im to powera doda do działania głową trochę wyluzuje. Ja się czyta wątek typowo staraczkowy typu jaki śluz owu itp to jest mega smetnie jak dla mnie . Viola tu jest od dawna nasza psycholog verona na poprawę humoru każdej da kopa. Jak dla mnie to właśnie bez tych dziewczyn bym nie dała radyDziewczyny, a może to dobry pomysł? Żeby stworzyć taki wątek offtop- staraczkowy ale też pobieżne tematy. Fajnie mi się z Wami gada, ale faktycznie może czasami zbyt zbaczamy z tematów i dla tych które chcą mieć tematy tylko o staraniach mogą się nie przebić? Ja niestety do Was do wątku październikowego nie mam szans dołączenia, ale grzeje się dla mnie miejsce w listopadowym [emoji6][emoji6]
Verona26
Dziękuję Kochana, miło mi bardzo [emoji173][emoji173] Ja zanim zaszlam w ciążę to bardzo cieszyłam się z II kreseczek innych!!! I dalej.mi nadzieję! Mnie też zawsze ciekawiło fora dziś dziewczyny pisały wszystko, to co było przed testem i jak się czuły już po. Ale Uszanujmy wszystkich i po prostu dyskutujmy sobie o tym wszystkim na ogrkowych A tutaj niech dziewczyny starający wymieniają się spostrzeżeniami [emoji4][emoji173]
Ja zawsze lubiłam czytać to i to . Bo potem wiem jak się mam nastawić na co w razie "w" jak się już uda. Kiedy przychodzą mdłości i takie tam z reszta tu można też się pośmiać co psychikę poprawia (ale to moje zdanie ) ja tu juz pisałam ze jest grupa dziewczyn co będzie ich dolowac pozytywne ciągle kreski czy "objawy" a jest grupa dziewczyn co im to powera doda do działania głową trochę wyluzuje. Ja się czyta wątek typowo staraczkowy typu jaki śluz owu itp to jest mega smetnie jak dla mnie . Viola tu jest od dawna nasza psycholog verona na poprawę humoru każdej da kopa. Jak dla mnie to właśnie bez tych dziewczyn bym nie dała rady
Ostatnia edycja:
reklama
Na ogrodowych-verona już nawet wątek dla rolników założyła [emoji23] uwielbiam Twój słownikDziękuję Kochana, miło mi bardzo [emoji173][emoji173] Ja zanim zaszlam w ciążę to bardzo cieszyłam się z II kreseczek innych!!! I dalej.mi nadzieję! Mnie też zawsze ciekawiło fora dziś dziewczyny pisały wszystko, to co było przed testem i jak się czuły już po. Ale Uszanujmy wszystkich i po prostu dyskutujmy sobie o tym wszystkim na ogrodowych A tutaj niech dziewczyny starający wymieniają się spostrzeżeniami [emoji4][emoji173]
Test owu wieczorny negatywny. Teściowa przyjechała ale nic straconego [emoji854]