reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny, a może to dobry pomysł? Żeby stworzyć taki wątek offtop- staraczkowy ale też pobieżne tematy. Fajnie mi się z Wami gada, ale faktycznie może czasami zbyt zbaczamy z tematów i dla tych które chcą mieć tematy tylko o staraniach mogą się nie przebić? Ja niestety do Was do wątku październikowego nie mam szans dołączenia, ale grzeje się dla mnie miejsce w listopadowym [emoji6][emoji6]
Ja zawsze lubiłam czytać to i to . Bo potem wiem jak się mam nastawić na co w razie "w" jak się już uda. Kiedy przychodzą mdłości i takie tam z reszta tu można też się pośmiać co psychikę poprawia (ale to moje zdanie ) ja tu juz pisałam ze jest grupa dziewczyn co będzie ich dolowac pozytywne ciągle kreski czy "objawy" a jest grupa dziewczyn co im to powera doda do działania głową trochę wyluzuje. Ja się czyta wątek typowo staraczkowy typu jaki śluz owu itp to jest mega smetnie jak dla mnie . Viola tu jest od dawna nasza psycholog verona na poprawę humoru każdej da kopa. Jak dla mnie to właśnie bez tych dziewczyn bym nie dała rady

Dziękuję Kochana, miło mi bardzo [emoji173][emoji173] Ja zanim zaszlam w ciążę to bardzo cieszyłam się z II kreseczek innych!!! I dalej.mi nadzieję! Mnie też zawsze ciekawiło fora dziś dziewczyny pisały wszystko, to co było przed testem i jak się czuły już po. Ale Uszanujmy wszystkich i po prostu dyskutujmy sobie o tym wszystkim na ogrkowych A tutaj niech dziewczyny starający wymieniają się spostrzeżeniami [emoji4][emoji173]
Ja zawsze lubiłam czytać to i to . Bo potem wiem jak się mam nastawić na co w razie "w" jak się już uda. Kiedy przychodzą mdłości i takie tam z reszta tu można też się pośmiać co psychikę poprawia (ale to moje zdanie ) ja tu juz pisałam ze jest grupa dziewczyn co będzie ich dolowac pozytywne ciągle kreski czy "objawy" a jest grupa dziewczyn co im to powera doda do działania głową trochę wyluzuje. Ja się czyta wątek typowo staraczkowy typu jaki śluz owu itp to jest mega smetnie jak dla mnie . Viola tu jest od dawna nasza psycholog verona na poprawę humoru każdej da kopa. Jak dla mnie to właśnie bez tych dziewczyn bym nie dała rady

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję Kochana, miło mi bardzo [emoji173][emoji173] Ja zanim zaszlam w ciążę to bardzo cieszyłam się z II kreseczek innych!!! I dalej.mi nadzieję! Mnie też zawsze ciekawiło fora dziś dziewczyny pisały wszystko, to co było przed testem i jak się czuły już po. Ale Uszanujmy wszystkich i po prostu dyskutujmy sobie o tym wszystkim na ogrodowych A tutaj niech dziewczyny starający wymieniają się spostrzeżeniami [emoji4][emoji173]
Na ogrodowych-verona już nawet wątek dla rolników założyła [emoji23] uwielbiam Twój słownik

Test owu wieczorny negatywny. Teściowa przyjechała ale nic straconego [emoji854]

Do góry