Verona26
Fanka BB :)
Już jest... zaraz Was oznacze [emoji7][emoji7][emoji173]
Jestem za
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem za
Ale ja listopad raczej..Daj spokój! Chodź! Tym razem będzie dobrze [emoji173][emoji7] Zobaczysz!!! [emoji173]
Ale ja listopad raczej..
O Pani Złota, jak szybko [emoji23] oblatana w internetach, ja dopiero się po głowie drapalam jak to zrobić [emoji848][emoji23]Już jest... zaraz Was oznacze [emoji7][emoji7][emoji173]
Absolutnie nie [emoji846] dużo racji w Twoich słowach. Jak będziemy chciały pogadać o dupie marynie to będzie offtop, a jak na temat to będziemy tu. Wszyscy będą zadowoleni [emoji846]i wyszłam ma zolze
Pisałam właśnie o takim wątku dla już zaciążonych, byłych Staraczek jakiś czas temu bo teraz to faktycznie udziela się więcej ciężarnych niż starających się i mam wrażenie, że niektóre dziewczyny przez tą ciążową pogadankę się wycofały Osobiście też bym w końcu miała dość a już na pewno w listopadzie, zamiast wsparcia po które się tu wchodziło - policzek i totalny dół :/Dziewczyny, a może to dobry pomysł? Żeby stworzyć taki wątek offtop- staraczkowy ale też pobieżne tematy. Fajnie mi się z Wami gada, ale faktycznie może czasami zbyt zbaczamy z tematów i dla tych które chcą mieć tematy tylko o staraniach mogą się nie przebić? Ja niestety do Was do wątku październikowego nie mam szans dołączenia, ale grzeje się dla mnie miejsce w listopadowym [emoji6][emoji6]
W normalnym cyklu za tydzien.A że mi listopad?! A kiedyś powinnaś mieć @?