Smerfetka94
Fanka BB :)
To my prawie wszystko podobnieJa tak samo
Ale chcialabym kurcze zasnac :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To my prawie wszystko podobnieJa tak samo
Wiesz, że mnie też bolą zęby? Ostatnio bolał mnie jeden z przodu, wczoraj cała lewa strona i dzisiaj podobnieBrzuch mnie jeszcze cos pobolewa.
A dajcie spokoj.
Dobrze chociaż ze tabletka zadzialala i, zęby przestaly
Hahahha nie zartuj nawet.Wiesz, że mnie też bolą zęby? Ostatnio bolał mnie jeden z przodu, wczoraj cała lewa strona i dzisiaj podobnie
Rzeczywiście u nas podobnie hahaha
Ja mojego wykorzystałam i już mu zapowiedziałam żeby się nastawić na maraton [emoji23] powiedział tylko "dobrze, nie ma problemu" ja wiem że dla niego to nie problem tylko wręcz przeciwnie [emoji23]
Kurczę, ja cały czas mam jakieś przeczucia, że ten cykl będzie dla nas tym udanym, mam nadzieję, że się nie mylęHahahha nie zartuj nawet.
Ja to juz nie wiem które mnie bola. Biore leki od trzech dni
Ja go codziennie "wykorzystuje" aktualnie, moze to i niedobrze, ale co zrobić jak obojgu sie chce. Małża nie poznaje [emoji14] Nadrabiamy 4 lata uwazania zeby "nie wpasc".
Trzymam kciuki za nas obie jeszcze musze wywiad zrobic czy ponownie ciocia nie zostanę za 9 miesiecy u swojej swiadkowej slub miesiac po miesiacu to i moze ciaza by tak wypadlaHehe... my też cały czas uwazalismy i przez tyle lat nie wpadliśmy. Ciekawe czy teraz jak chcemy to będzie łatwo zajść [emoji848]