reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja mojego wykorzystałam i już mu zapowiedziałam żeby się nastawić na maraton [emoji23] powiedział tylko "dobrze, nie ma problemu" ja wiem że dla niego to nie problem tylko wręcz przeciwnie [emoji23]

Ja go codziennie "wykorzystuje" aktualnie, moze to i niedobrze, ale co zrobić jak obojgu sie chce. Małża nie poznaje :p Nadrabiamy 4 lata uwazania zeby "nie wpasc". ;)

Dziewczyny ktoś mi tu podeslal kiedyś testy owulacyjne na wątku i nie zapisałam. A chciałam zamówić. Macie coś sprawdzonego? [emoji4] Bo tego postu znaleźć nie mogę, za dużo tego

Hehe... my też cały czas uwazalismy i przez tyle lat nie wpadliśmy. Ciekawe czy teraz jak chcemy to będzie łatwo zajść [emoji848]
Ja go codziennie "wykorzystuje" aktualnie, moze to i niedobrze, ale co zrobić jak obojgu sie chce. Małża nie poznaje [emoji14] Nadrabiamy 4 lata uwazania zeby "nie wpasc". ;)

reklama
Hehe... my też cały czas uwazalismy i przez tyle lat nie wpadliśmy. Ciekawe czy teraz jak chcemy to będzie łatwo zajść [emoji848]
Trzymam kciuki za nas obie ;) jeszcze musze wywiad zrobic czy ponownie ciocia nie zostanę za 9 miesiecy u swojej swiadkowej ;) slub miesiac po miesiacu to i moze ciaza by tak wypadla ;)

Do góry