Ostatnio się zastanawiałam czy tym razem nie będzie 24, bo od września coś jest tendencja spadkowa 28,27,26,25 więc się zastanawiam jak teraz wyjdzie. Zostaje czekaćO kurcze,krótkie
reklama
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
U mnie w ciążach ten ból zaczynał się bólem kilku zębów na raz, ani wtedy ani teraz nie wiedziałam od razu, który mnie boli. Ma to związek raczej z osłabieniem bo podobnie miewam podczas choroby. No ale taka już jest reakcja obronna organizmu na małego "pasożyta" stąd te różne infekcje, przeziębienia i inne grypy ciążoweAle jaja
W szoku jestem.
Mnie od trzech-dwoch dni tak dziwnie bola. Jakby rozpieranie, jakis nerw..mega dziwnie.
Moze.akurat
Verona26
Chyba zacznę od jutro bo dziś mi się bardzo nie chce A cyklu 26 dni raczej nie będę miała [emoji23] Raz w życiu miałam tylko 27 dniowy. Więc szansę marne [emoji23]
Ja planuje od 10dc do 22 na wypadek cyklu 28 lub 36 dniowego:-) co 2-3dni
ElaStyczna
Myslalam ze mnie wxywasz do dyskusji hahahaLista jest elastyczna. Jak trzeba będzie to wszystkie dopiszę. ;-)
U mnie by wychodził 19.09 według OM...
Dam znać Ale dopiero połowa cyklu za mnaMam nadzieję że to będzie skuteczna metoda [emoji16]
Rudaa94
My zaczęliśmy od konca okresu w sumie to sie nawet dobrze nie skonczyl .Tylko to na tyle wszystko zmienilo w naszym zwiazku ze tylko czekamy az corka spac pojdzie a dzis dopiero 6 dzien cyklu. No ale jak jest ochota to co zrobic w takim tempie to wyjdzie ze codziennie beda boboseksy a juz blizej owu to mnie z wyra nie wypusciDziwczynynpowiedzcie mi czy te starania co 2 dni o ktorych pislayscie zaczynacie od razu po okresie czy w tylko w dni płodne?
Ostatnia edycja:
Verona26
To bluzę niż ja [emoji23][emoji7]
Dam znać [emoji3526] Ale dopiero połowa cyklu za mna [emoji849]
Verona26
Ja mojego wykorzystałam i już mu zapowiedziałam żeby się nastawić na maraton [emoji23] powiedział tylko "dobrze, nie ma problemu" ja wiem że dla niego to nie problem tylko wręcz przeciwnie [emoji23]
My zaczęliśmy od konca okresu w sumie to sie nawet dobrze nie skonczyl .Tylko to na tyle wszystko zmienilo w naszym zwiazku ze tylko czekamy az corka spac pojdzie a dzis dopiero 6 dzien cyklu. No ale jak jest ochota to co zrobic w takim tempie to wyjdzie ze codziennie beda boboseksy a juz blizej owu to mnie z wyra nie wypusci
Smerfetka94
Bezsenność noc nr 2 chyba...
reklama
sundee23
Trzeba kilka razy zobaczyć, a moze akurat
Ja tak samoBezsenność noc nr 2 chyba...