reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Kurczę, ja cały czas mam jakieś przeczucia, że ten cykl będzie dla nas tym udanym, mam nadzieję, że się nie mylę:D
Wszystko sie okaże za kilka dni :)
Dla mnie pozytywnym znakiem jest zatkany nos z rana, ta "infekcja", chwilowe osłabienie jakby mnie.cos.brało...
Jak wtedy co zaszlam.
Jedynie piersi mnie nie bola..

reklama
Wszystko sie okaże za kilka dni :)
Dla mnie pozytywnym znakiem jest zatkany nos z rana, ta "infekcja", chwilowe osłabienie jakby mnie.cos.brało...
Jak wtedy co zaszlam.
Jedynie piersi mnie nie bola..
Masakra z tym nosem, mam dokładnie tak samo jak Ty. Wstaje rano i dosłownie jakbym spała w nocy przy otwartym oknie, taka się czuję przeziębiona przez ten nos. Mnie dzisiaj wszystko bolało, pomyślałam sobie, że może mnie grypa łapie, bo nawet palce mnie bolały. Wczoraj i przed wczoraj okropnie rwało mnie w piersiach, ale dzisiaj przeszło.
A powiedz mi, w poprzedniej ciąży miałaś tak szybko te objawy?

Masakra z tym nosem, mam dokładnie tak samo jak Ty. Wstaje rano i dosłownie jakbym spała w nocy przy otwartym oknie, taka się czuję przeziębiona przez ten nos. Mnie dzisiaj wszystko bolało, pomyślałam sobie, że może mnie grypa łapie, bo nawet palce mnie bolały. Wczoraj i przed wczoraj okropnie rwało mnie w piersiach, ale dzisiaj przeszło.
A powiedz mi, w poprzedniej ciąży miałaś tak szybko te objawy?
W poprzedniej, 3 miesiace temu ktora poronilam.wlasnie tak mialam.
Wzielo mnie kilka dni po owulacji.
Non stop bol brzucha, nie moglam spac, infekcja intymna ktora okazala sie nie infekcja, zatkany nos nad ranem ktory sam od siebie przechodził, uczucie jakby mialo mnie rozłożyć. Ale wszystko samo przechodzilo.
Dodatkowo mialam duzo sluzu i bol sutkow - teraz tego nie mam
Jakieś tam objawy , oslabienie oorganizmu czulam wlasnie przed testem.

W poprzedniej, 3 miesiace temu ktora poronilam.wlasnie tak mialam.
Wzielo mnie kilka dni po owulacji.
Non stop bol brzucha, nie moglam spac, infekcja intymna ktora okazala sie nie infekcja, zatkany nos nad ranem ktory sam od siebie przechodził, uczucie jakby mialo mnie rozłożyć. Ale wszystko samo przechodzilo.
Dodatkowo mialam duzo sluzu i bol sutkow - teraz tego nie mam
Jakieś tam objawy , oslabienie oorganizmu czulam wlasnie przed testem.
A miałaś ciągłe uczucie zmęczenia i senność?

To idziecie na całego! Oby się udało! Też trzymam kciuki za nas i wszystkie dziewczyny bo każda tutaj na to zasługuje! [emoji173]
Trzymam kciuki za nas obie ;) jeszcze musze wywiad zrobic czy ponownie ciocia nie zostanę za 9 miesiecy u swojej swiadkowej ;) slub miesiac po miesiacu to i moze ciaza by tak wypadla ;)

Dziewczyny zy któraś z Was miała może się testy?
Screenshot_20200109-005147_Allegro.jpeg

reklama
Ja właśnie mam tak, że czuje się śpiąca i to bardzo w ciągu dnia, przez to jestem nieobecna, a za to w nocy coś mi odbija i zasnąć nie mogę:D
Widzę, że już drugą nocke zarywamy hahaha
Ja wczoraj przelezalam wieczór. W. myslal ze chora jestem :p
A potem zasnelam dopiero po 2.00.Rano oczy mialam cale posklejane :D
Dzisiaj widze ze podobnie bedzie.
Masakra.

Do góry