reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Wiem... 😭 Już 2 dziadówy usunęłam chirurgiczne ale ta odkladalam w czasie i mam za swoje boże... Ja nie dożyje do rana bo łeb mi zaraz eksploduje
Znam ten ból, nalej lodowatej wody do butelki i przez szmatkę do polika przyłóż - "przespałam" tak 4 tygodnie czekając na ukończenie 12tc ..

Bol zebow objawem ciazy ? :D
Tak się u mnie zaczęła i poprzednia i ta ciąża ;) Pamiętam, jak w Święta powiedziałam do męża "ząb mnie boli, znowu zacznę ciążę od dentysty " Spojrzał się, jak na wariatkę bo niby kto normalny jest tak bardzo przekonany o ciąży dzień przed zagnieżdżeniem ;) ;)

Znam ten ból, nalej lodowatej wody do butelki i przez szmatkę do polika przyłóż - "przespałam" tak 4 tygodnie czekając na ukończenie 12tc ..

Tak się u mnie zaczęła i poprzednia i ta ciąża ;) Pamiętam, jak w Święta powiedziałam do męża "ząb mnie boli, znowu zacznę ciążę od dentysty " Spojrzał się, jak na wariatkę bo niby kto normalny jest tak bardzo przekonany o ciąży dzień przed zagnieżdżeniem ;) ;)
Ale jaja :)
W szoku jestem.
Mnie od trzech-dwoch dni tak dziwnie bola. Jakby rozpieranie, jakis nerw..mega dziwnie.
Moze.akurat :D

reklama
Do góry