reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ah żeby mój tak chciał... on tylko chce przed owulacją w trakcie i troche po. Co prawda chodzę na monitoringi także cieżko o jakieś duże przesunięcia, ale mimo wszystko... :crazy: a teraz jak bedzie dupa to dopiero starania w marcu... :oo:

reklama
Boze... Właśnie odezwała się moja górna zatrzymana ósemka 😭😭😭😭 boli jak pierun. Oszaleje za chwile. Macie jakieś super sposoby? Mam w domu dentosept, plukalam ale nic nie dało, pije rumianek ale boli okropnie nadal. Poradzcie coś

Ja mam nadzieję że się teraz uda. A jak nie to robię wszystkie badania [emoji4]
Ah żeby mój tak chciał... on tylko chce przed owulacją w trakcie i troche po. Co prawda chodzę na monitoringi także cieżko o jakieś duże przesunięcia, ale mimo wszystko... :crazy: a teraz jak bedzie dupa to dopiero starania w marcu... :oo:

Myślę że większość ma podobnie. Ja pisałam właśnie wczesniej w wątku że jak moja przyjaciółka zaszła w ciaze to płakałam razem z nią ze szczęścia, a potem do męża z żalu że ja nie.. Sporo moich znajomych zachodzi w ciaze za pierwszym drugim razem. My czekamy już rok, więc to też troszke doluje.z kolei wiem że rok to jeszcze nie jest bardzo długo i tej myśli się trzymam. Tak naprawdę to podejście do sprawy zmienia się z każdym dniem. Pewnie ktoś z boku może myśleć "nienormalna", wczoraj mówiła że spoko luz, a dziś się spina.. Ale tak już właśnie jest :D jeden dzień się dolujemy, na drugi żyjemy nowymi nadziejami :) jeden miesiąc gdy nadchodzi @ biorę to na klate, a w kolejny nie mogę się ogarnąć z tą myślą.. :)
W sedno:-)

Dla mnie najlepiej na żeby działa nimesil Ale jest tylko na receptę.. [emoji25]
Boze... Właśnie odezwała się moja górna zatrzymana ósemka [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] boli jak pierun. Oszaleje za chwile. Macie jakieś super sposoby? Mam w domu dentosept, plukalam ale nic nie dało, pije rumianek ale boli okropnie nadal. Poradzcie coś

Boze... Właśnie odezwała się moja górna zatrzymana ósemka 😭😭😭😭 boli jak pierun. Oszaleje za chwile. Macie jakieś super sposoby? Mam w domu dentosept, plukalam ale nic nie dało, pije rumianek ale boli okropnie nadal. Poradzcie coś
Witam w klubie.
Mnie tez zęby bola. Najlepsze ze po obydwu stronach nie wiem co jest grane.
Wzielam przed chwila dexak

U mnie to jeden z pierwszych objawów haha Ból zębów, nawet tego po leczeniu kanałowym :wściekła/y:
Jeśli teraz się udało to już Ci bardzo współczuję bólu bo zatrzymaną w kości 8 powstrzymać może jedynie chirurg :/

reklama
Do góry