0Asiak0
Fanka BB :)
A to prawda, chodziło mi o pęcherzykserduszko widac dopiero w okolicach 10.000. powyzej 1000 ginekolog zobaczy pecherzyk i potwierdzi, ze ciaza jest prawidlowo umiejscowiona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to prawda, chodziło mi o pęcherzykserduszko widac dopiero w okolicach 10.000. powyzej 1000 ginekolog zobaczy pecherzyk i potwierdzi, ze ciaza jest prawidlowo umiejscowiona
Mój niestety w pracy i teściowa wpada [emoji16] więc walentynki przesuwamy o tydzień ( dziwnym trafem owu też wtedy będzie ) nWesoło się zrobiło Szykujecie coś na Walentynki ? Ja zaplanowałam niespodziankę bo Mój ma 18.02 Urodziny , wiec niespodzianka Walentynkowo Urodzinowa i taki mały wypad z soboty na niedziele do miasteczka obok, zaciszny hotelik Mój nic nie wie. Koleżanka ma nas zawieźć i myśli , ze jedziemy jej W czymś pomoc heh Szkoda, ze to nie będą Te dni bo taki wyjazd na spontanie czasem pomaga
To życzę udanego ( mimo wszystko ) wieczoru Ja takich rozrywek tez nie bardzo teges Ale Najważniejsze, ze Razem Mi owu wypada wg kalendarzyka na 25 i cieszę się bo akurat mam wtedy popołudniówki i z Moim się widzimy od rana, a jak mam na rano to lipa bo się mijamy i takie to planowanie hehMój niestety w pracy i teściowa wpada [emoji16] więc walentynki przesuwamy o tydzień ( dziwnym trafem owu też wtedy będzie ) n
Wczesniej zaplanowane mieliśmy wyjscie do filharmonii. Akurat jutro. Mój uwielbia, ale ja nie bardzo. Prosta baba ze wsi jestem wolałabym iść na piwo, ale niech mu będzie. Nie traktuje tego jako walentynkowe wyjście. On też nie. Po prostu coś co chce usłyszeć akurat będzie w Walentynki a głupio mu iść samemu więc się będę 55minut nuuuuuudzic niemiłosiernie [emoji6]
Takie lekko brązowe, tak. Taka Kawa z mlekiem. Od wieczora nie mam więc może ustanąA Ty te plemienia masz brązowe?
To chyba dosc czeste zjawisko w ciazy, ja co prawda nie mialam ale czesto sie slyszyTakie lekko brązowe, tak. Taka Kawa z mlekiem. Od wieczora nie mam więc może ustaną
Na naW przypadku in vitro płeć jest znana jeszcze przed wprowadzeniem zarodka do macicy
Pytanie do dziewczyn w ciąży:
Kiedy idziecie na zwolnienie? Pracujecie ile możecie i dopiero? Czy od razu po potwierdzeniu u gina?