reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
To chyba lepiej to usłyszeć niż że widzi @ który ma być za 9dni. Zaznaczyłam Wam co wg niego wygląda na ten okres. Przepraszam, że już któryś raz to zdjęcie [emoji85]
dokladnie tak jest. ja bylam u ginki 6 dni po owulacji, zrobila usg, endo 7mm, zapytalam ja czy jest szansa na ciaze, powiedziala, ze ona nic nie moze zobaczyc i ze szansa jest zawsze a jak sie mialo udac to sie udalo i wroce do niej. no i faktycznie tydzien pozniej test mial juz cien cienia ale kreseczka sie przebijala.
IMG_20200213_232410.jpeg

To chyba lepiej to usłyszeć niż że widzi @ który ma być za 9dni. Zaznaczyłam Wam co wg niego wygląda na ten okres. Przepraszam, że już któryś raz to zdjęcie [emoji85]Zobacz załącznik 1080144
kochana wlasnie dlatego mowie, ze lekarz troche niekompetentny! szukaj dotad lekarza, az poczujesz, ze jemu ufasz. niewazne czy sa to rutynowe badania, starania o dzidzie czy sama ciaza, wybor lekarza, ktoremu powierzymy nasze zdrowie intymne ma ogromne znaczenie. wiem, ze teraz trudno o dobrego specjaliste, ktory dba o dobro pacjentki a nie tasmowo o kolejna przyjeta kobiete od ktore wezmie pieniadze, ale naprawde warto poswiecic troche czasu a nawet i pieniazkow na znalezienie gineokologa, ktoremu sie po prostu zaufa.

Wiesz co dla mnie ten lekarz to jakiś dziwny! Nie rozumiem dlaczego on stwierdziła e tam widzi okres?! No kuzwa jak!? Nie ogarniam jak?! Gościu chyba nie za bardzo ogarnął sytuację. Moim zdaniem będzie ciąża i to piękna! Nie nakręcam Cię Ale ja coś tak czuje w kościach! [emoji173][emoji173][emoji7]
To chyba lepiej to usłyszeć niż że widzi @ który ma być za 9dni. Zaznaczyłam Wam co wg niego wygląda na ten okres. Przepraszam, że już któryś raz to zdjęcie [emoji85]Zobacz załącznik 1080144

Właśnie tu jest problem bo i kasy już mi nawet nie szkoda byleby dobrze było ale albo mam oczyścić umysł albo nie ma problemu albo okres się zbliża. I jak tu nie siwieć.
kochana wlasnie dlatego mowie, ze lekarz troche niekompetentny! szukaj dotad lekarza, az poczujesz, ze jemu ufasz. niewazne czy sa to rutynowe badania, starania o dzidzie czy sama ciaza, wybor lekarza, ktoremu powierzymy nasze zdrowie intymne ma ogromne znaczenie. wiem, ze teraz trudno o dobrego specjaliste, ktory dba o dobro pacjentki a nie tasmowo o kolejna przyjeta kobiete od ktore wezmie pieniadze, ale naprawde warto poswiecic troche czasu a nawet i pieniazkow na znalezienie gineokologa, ktoremu sie po prostu zaufa.

Wiesz co dla mnie ten lekarz to jakiś dziwny! Nie rozumiem dlaczego on stwierdziła e tam widzi okres?! No kuzwa jak!? Nie ogarniam jak?! Gościu chyba nie za bardzo ogarnął sytuację. Moim zdaniem będzie ciąża i to piękna! Nie nakręcam Cię Ale ja coś tak czuje w kościach! [emoji173][emoji173][emoji7]
Wera jeśli tak będzie to flacha mleka jest nasza [emoji85][emoji23]
Ale co to jest za cień teraz też mam zagadkę [emoji134]

Wydaje mi się że tak. Wyniki sa super! Tarczyca wygląda w bardzo dobrze! Ednometrium też! Dla mnie coś z tego będzie, zobaczysz! Zobacz od jakiego czasu masz tak piękne wyniki! Musiało zaskoczyć! [emoji7][emoji7][emoji173]
Właśnie tu jest problem bo i kasy już mi nawet nie szkoda byleby dobrze było ale albo mam oczyścić umysł albo nie ma problemu albo okres się zbliża. I jak tu nie siwieć.

reklama
Do góry