reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Kochana nie myśl o kolezankach, ja najpierw myślałam, później stwierdziłam że nie warto bo to ja i maleństwo jesteśmy najważniejsi. Jakby mi się coś stało to bym chyba się załamala.
Nie wiem jak to formalnie wyglada.w przyszlym tygodniu w koncu pojade do koleżanki ktora byla kadrowa u nas ale juz nie pracuje i sie dowiem. Nie powiem wrocilabym bo szkoda mi kierowniczki i kolezanki z pokoju ktora musi sie uzerac z "mobbingujaca"... ale zobaczymy co gin powie i jak to bedzie. Najwazniejsze ze operacja mi wypadnie na macierzynskim jak wszystko bedzie git :)

reklama
Muszę nadrobić ... bo cennika to ja nie znam.

Oho w grupie zawsze się trafi jakiś 🦌

Zawsze byłam dusigorsz i nie robiłam badań płatnych (prócz bety) 😂

Wiem wiem :) zobaczymy jak to bedzie. Moze uda mi sie chociaz biurko zmienic i robic to samo. Bede probowac negocjacji.
Kochana nie myśl o kolezankach, ja najpierw myślałam, później stwierdziłam że nie warto bo to ja i maleństwo jesteśmy najważniejsi. Jakby mi się coś stało to bym chyba się załamala.

Kochana, jeszcze nic nie jest stracone. Moja siostra po pozytywnym teście ciążowym była u ginekologa, zbadał ja i powiedział, że gdyby mu nie powiedziała, że jest w ciąży to by po badaniu nawet mu to nie przyszło do głowy. Trochę ją tym zestresował, nie powiem, a teraz siostrzeniec ma 20 miesięcy... Nie załamuj się. Ja w styczniu byłam na drożności jajowodów, lekarz mówił, że dużo kobiet zachodzi po tym badaniu no i co? No i nie ja...
Werka bardzo bym chciała... Ale no nie będzie tak :( jestem taka wściekła...

Żałuję, że nie powiedziałam, że staramy się ponad rok wtedy by była drożność jajników a tak muszę czekać do maja :)

Jestem jedynym przypadkiem gdzie ogorkowa i zmiana profilowki nie działa [emoji2368]

Hm, dziś byłam na kontroli i mówiła ze tsh bardzo dobre do zajścia i tak trochę mnie podniosła na duchu, ale teraz to już nie wiem, co lekarz to inna opinia :(
Ja właśnie lekarzowi mówię, że mam za wysokie to tsh bo idealne na ciąże to tak 0,7-1 a ona się bardzo zdziwiła i powiedziała mi, że może dlatego się tyle miesięcy staraliśmy bo miałam cykle bezowulacyjne. Napisałam w tej sprawie do ginekologa i potwierdził. Endokrynolog powiedział mi nawet tak: „to ze mną pani poniżej 1 nie zejdzie”. Nie martw się tym absolutnie, bo być może Twój lekarz ma racje, a mój się myli. Ja tez już sama nie wiem, jak jest dobrze.

reklama
Ja już nie wiem myślałam, że coś się ruszy bo przeciez euthyrox dostinex wyniki super więc myślałam, że zaskoczy...
On tu widzi, że z tego będzie okres
Kochana, jeszcze nic nie jest stracone. Moja siostra po pozytywnym teście ciążowym była u ginekologa, zbadał ja i powiedział, że gdyby mu nie powiedziała, że jest w ciąży to by po badaniu nawet mu to nie przyszło do głowy. Trochę ją tym zestresował, nie powiem, a teraz siostrzeniec ma 20 miesięcy... Nie załamuj się. Ja w styczniu byłam na drożności jajowodów, lekarz mówił, że dużo kobiet zachodzi po tym badaniu no i co? No i nie ja...
1581609623561.jpeg

Do góry