Verona26
Fanka BB :)
Chyba musimy spać osobno bo skończy się to źle... [emoji2356][emoji57][emoji2955]
To niech się leczy szybciutko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To niech się leczy szybciutko
Ja mam problem dziewczyny. Mój mąż ma gorączkę 38 stopni. I teraz mam taką schize że i ja się zaraza. Bo już mnie gardło zaczyna boleć!! Fuck![emoji35]
Ja nie wiem już o co chodzi... On mi powiedział, że widzi okres
Chyba musimy spać osobno bo skończy się to źle... [emoji2356][emoji57][emoji2955]
Veronka, duuuzo cytryny, miodku, maliny, czosnku. Zawsze możesz wziąć Apap na gorączkę. Paracetamol jest bezpieczny. I jak coś to gin jutro do lekarza.
Płucz gardło. Ciepła woda z soda, inne płukanki. Tantum verde możesz
Ja ci powiem czemu tak powiedział. Bo oni z góry mają zaozone terminy tych faz i z góry mają założone grubości endometrium. A to debilizm. Mi 17 mówili na ko troli w szpitalu po poronieniu do 5 dni bd miesiączka i co i dziś 5 tydz ciazy bo mam taki urok ze mam b. Grube endometrium. Dlatego ci pewnie tak powiedział że bd okres bo np masz grubsze endo jak ja. Dlatego ciążę bd prowadziła x2Ja nie wiem już o co chodzi... On mi powiedział, że widzi okres
Na poprawę humoru .
Ja bym tak chciała bliźniaki [emoji7][emoji7][emoji7] może sobie wykrakam
Ja nie rozumiem jak on może wiedzieć okres?! No jak? Skąd może takie coś wiedzieć 9 dni przed okresem?!
Ja też tego nie rozumiem [emoji1745]
Dziewczyny ale jeśli on coś tam widzi to po co mi ta nadzieja. Mówiłam, że końcówka cyklu będzie bolesnaTo jest niemozliwe na tym etapie. Jakiś czarnowidz Ci się trafił
Dokładnie na ogorkowa mi już na mozgu się wali ale tak się cieszeHahaha [emoji23][emoji23] rozumiem że na ogórkowa czekają z tymi łyżkami?! [emoji23][emoji23]