Maxi89
Fanka BB :)
Musi!!!!Wiem i zdaje sobie z tego sprawę ale przy polipach jest większy % ryzyka. I zdaje sobie z tego sprawę ale zakładam ze musi być ok .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musi!!!!Wiem i zdaje sobie z tego sprawę ale przy polipach jest większy % ryzyka. I zdaje sobie z tego sprawę ale zakładam ze musi być ok .
Hm, dziś byłam na kontroli i mówiła ze tsh bardzo dobre do zajścia i tak trochę mnie podniosła na duchu, ale teraz to już nie wiem, co lekarz to inna opiniaKażdy lekarz mówi inaczej. Mój poprzedni ginekolog mówił, że do zajścia w ciąże najlepszy wynik to 0,7 do Max 1. Teraz zarówno endo jak i gin powiedział że 1 Max 1,5 ale absolutnie poniżej 1. Podobno wtedy ma się częściej cykle bezowulacyjne.
Ale ja dopiero od 3 dni statystki prowadzęEj mój wieczorny też był pozytyw... cień Ale był [emoji23][emoji23] Poranny był słabszy [emoji7]
Co on kuźwa Nostradamus jakiś. Szanuję wiedzę lekarzy i zazwyczaj nie neguje ich opinii no ale przecież tego nie da się zobaczyć 9 dni przed @
Mówię Ci że ten lekarz się nie zna! Słuchaj nas. Każą z nas ma doktorat z położnictwa i ginekologii [emoji23][emoji23][emoji16] I oprócz tego mamy jeszcze instynkt czarownic [emoji23][emoji16]
Jeeeej wieczorne statystki uratowane! [emoji16]Błagam powiedzcie ze nie mam urojen
Ale ja dopiero od 3 dni statystki prowadzę
Sorry rejczel [emoji6]
Ja już sama nie wiem, fakt faktem odebrał mi nadzieję. Nie wiem na ile on może zobaczyć kiedy @Co on kuźwa Nostradamus jakiś. Szanuję wiedzę lekarzy i zazwyczaj nie neguje ich opinii no ale przecież tego nie da się zobaczyć 9 dni przed @
Bo Ty teraz jesteś na zwolnieniu z powodu nogi prawda? A możesz od razu wziąć zwolnienie od ginekologa, czy nie do końca? Żeby w takim razie nie wracać? Ja się nie orientuje jak to jest dlatego pytam. Bo tak normalnie to jest chyba maksymalnie 6 miesięcy zwolnienia, a w ciąży jeżeli lekarz tak uzna jest 9 miesięcy.Najpierw musze z jednego wrocic. Sytuacja w pracy jest krytyczna (pod wzgl psychicznym) wiec obawiam sie o to ze moze byc bardzo zle jak wroce i sie tego boje. Wiec nie wiem jak to bedzie...
Jesli chodzi o studia podchodze do nich na luzie bo jest nas coraz wiecej w ciazy i szkoda przekladac obrone tylko dlatego ze bede w 6 czy 7 miesiacu.
Werka bardzo bym chciała... Ale no nie będzie tak jestem taka wściekła...
Żałuję, że nie powiedziałam, że staramy się ponad rok wtedy by była drożność jajników a tak muszę czekać do maja
Jestem jedynym przypadkiem gdzie ogorkowa i zmiana profilowki nie działa [emoji2368]