W naszym przypadku chiński kalendarz nie działaPowodzenia [emoji846][emoji846]
A u nas z kolei sprawdził się chiński kalendarz płci [emoji846]
Zobacz załącznik 1079905
reklama
Verona26
Fanka BB :)
Okazuje Mi dziewczynkę!!! [emoji173][emoji173] Ciekawe czy się sprawdzi... Ogólnie to pewnie jak komu się uda, tak jest z tym planowaniem płci [emoji173]
Powodzenia [emoji846][emoji846]
A u nas z kolei sprawdził się chiński kalendarz płci [emoji846]
Zobacz załącznik 1079905
ForgetMeeNot
W naszym przypadku chiński kalendarz nie działa [emoji6]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Verona26
To jest prawda!!! [emoji173][emoji173]
Nie ważne chłopiec dziewczynka. Nie ważne 1 2 3 czy 6. Ważne by zdrowe!
bleucoco
U nas jak chłopiec to Stanisław Józef - po prababci Stanisławie i pradziadku Józefie A jak dziewczynka to nie wiemy Chciałabym Amelia, ale podobno to jakaś straszna choroba dzieci i mam trochę blokadę choć to głupie. Podoba mi się też Stefania, ale nie lubię zdrobnień od tego imienia. Stefa brzmi jakoś niefajnie i niemiłoWłaśnie o to chodzi!!! Najważniejsze zdrówko! [emoji173][emoji173] Ja bym też wolała córkę bo mamy imiona A dla chłopca będzie problem wybrać bo mąż mówi że wszystkie są "pedalskie"takze... masakra [emoji2356][emoji2356][emoji2356]
Długo się kamuflowała [emoji23][emoji23] nie musiałaś zmieniać garderoby w ostatniej chwili ?? [emoji846]
Na szczęście miałam sporo neutralnych ciuszków, kolorowych pieluszek i innych gadżetów, więc nie było źle, ale do tej pory uważam, że córka nie lubi różowego bo miała być Frankiem
MamaBuni
Ovarin brałam długo, od stycznia 2019.Na początku libido większe i śluz płodny wyraźniejszy, Później już chyba organizm się przyzwyczaił, nie wiem sama. Ten drugi biorę dopiero 13 dni więc ciężko mi coś powiedzieć. Przepraszam,że późno odpisuję ale jestem ostatnio w mega niedoczasieDługo brałaś ovarin? Dużo się różnią ?
Verona26
Moja mama jak była że mną w ciazy to nie było usg. Wiadomo. Więc ojciec cała ciążę wolał do brzucha Mateuszek... I babcia tydzien przed porodem mówi, A co wy zrobicie jak będzie dziewczynka, przecież nie macie żadnego imienia. Więc wygrali jakieś na szybko, nk i jednak była dziewczuszka [emoji23][emoji23][emoji23]
Hahaha, u nas w pierwszej ciąży był synek do 30 tc, potem okazało się że dziewczynka, drugą też mamy córeczkę i teraz mąż się śmieje, że trzecią też by chciał dziewczynkę bo lubi taki babiniec [emoji2]
Wesoła_Aga
U mnie 1 dc
No to lipa...
Startujemy podobnie. Ja narazie plamie... ale rozkręci się.
Hej... Gratuluje nastepnym szczesciarom pozytywnych testow... Super ze Wam sie udalo.. Naprawde sie z tego ciesze.
Tylko musze sie wyłaczyc na jakis czas od tego watku. Odciac bo to mnie doluje.. Ja jestem jakas popsuta.. ciagle nic. Dzis juz brazowe plamienia widoczne narazie na papierze wiec jutro rozbuja sie @.. Po prostu cudowne krwiscie czerwone Walentynki...
Tym ktorym sie udalo zycze nudnych i szczesliwych 9 miesiecy a pozostaym staraczkom wytrwalosci i cierpliwości.. Dla mnie ten rok pewnie znow będzie pechowy wiec odpuszczam..
Trzymajcie sie
.
Dobrze rozumiem to odczucie. Potrzebuje to odpoczywaj od wątku i wracaj do nas z nowymi siłami. Znam ten ból doskonale... Dla mnie ten rok też jest jakiś do kichy.
reklama
Verona26
No Stefa brzmi słabo. U mnie będzie Iga, Blanka lub Marcelina A jak będzie chłopiec to... Nie mam pojęcia [emoji23][emoji23][emoji2356]
U nas jak chłopiec to Stanisław Józef - po prababci Stanisławie i pradziadku Józefie A jak dziewczynka to nie wiemy [emoji23] Chciałabym Amelia, ale podobno to jakaś straszna choroba dzieci i mam trochę blokadę choć to głupie. Podoba mi się też Stefania, ale nie lubię zdrobnień od tego imienia. Stefa brzmi jakoś niefajnie i niemiło