reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Wyczytalam gdzieś na internetach że przy cienkim endometrium zaleca się picie soku z burakow, podobno najlepszy jest z firmy Dawtona. Zaczelam go wlewac w siebie od poniedziałku, zobaczymy za miesiac czy będzie efekt [emoji4]
Przez cały cykl można ?
sok z kiszonek jest zbawienny, nie tylko wplywa na plodnosc ale wszelkie zle wyniki z krwi potrafi bez uzycia lekow poprawic w miesiac. ja probowalam kisic ale jak jestem stworzona do robienia przetworow i na zime zawsze 200 sloiczkow ogarniam z wszelkimi paprykami, ogorkami, cukiniami itp tak z buraczkami nie polubilismy sie. Probowalam i nie mam cierpliwosci w ogole. ale zamawiam na internetach i pije szklaneczke dziennie, samopoczucie juz po kilku dniach jest o niebo lepsze.
Wrzucisz kochana link do allegro skąd zamawiasz ? :)

Przez cały cykl można ?

Wrzucisz kochana link do allegro skąd zamawiasz ? :)
pewnie :) j zamawiam od tego sprzedawcy, paczki bardzo szybko i soczki pyszne :D chociaz z ta pysznoscia to kwestia smaku, hehe, moj P. mowi, ze w zyciu by tego nie przelknal

@Gabi2020 bez paniki! Dobrze, że udało Ci się umówić wizytę do endo, pewnie będzie kazał zbadać ft4 i ft3. Ja mam Hashi i niedoczynność, w poprzedniej ciąży cały czas monitorowałam tsh i przebiegła bez problemów :)

Cześć dziewczyny!
Gratuluje nowych kreseczek, trzymam kciuki za rosnące bety!

Ja jeszcze odpoczywam, dziś zaczęło się krwawienie, więc ostatnie nadzieje prysły. Dziś sobie jeszcze ponarzekam, ale od jutra spinam tyłek. Wizytę u mojej gin mam pod koniec lutego, zobaczymy co mi zaproponuje. Pewnie ten cykl się wstrzymamy że staraniami chociaż bardzo nie chce tracić czasu 😕

reklama
Do góry