Umowilam sie na dziś może coś włączy od razuUmawiaj się od razu w jeszcze przed wizytą zrób ft3 i fT4
reklama
Umowilam sie do endokrynologa na dzisiaj. Zobaczymy co powieTo spokojnie poczekaj na wizytę
Mrufka®®®
Fanka BB :)
Przez cały cykl można ?Wyczytalam gdzieś na internetach że przy cienkim endometrium zaleca się picie soku z burakow, podobno najlepszy jest z firmy Dawtona. Zaczelam go wlewac w siebie od poniedziałku, zobaczymy za miesiac czy będzie efekt [emoji4]
Wrzucisz kochana link do allegro skąd zamawiasz ?sok z kiszonek jest zbawienny, nie tylko wplywa na plodnosc ale wszelkie zle wyniki z krwi potrafi bez uzycia lekow poprawic w miesiac. ja probowalam kisic ale jak jestem stworzona do robienia przetworow i na zime zawsze 200 sloiczkow ogarniam z wszelkimi paprykami, ogorkami, cukiniami itp tak z buraczkami nie polubilismy sie. Probowalam i nie mam cierpliwosci w ogole. ale zamawiam na internetach i pije szklaneczke dziennie, samopoczucie juz po kilku dniach jest o niebo lepsze.
locala
Dobrze zrobiłaś [emoji6] Nie martw się, wynik nie jest bardzo wysoki [emoji8]
Umowilam sie do endokrynologa na dzisiaj. Zobaczymy co powie [emoji26]
locala
Tego to Ci nie powiem [emoji2370] ja zamierzam pić cały miesiąc, aż mi nie zbrzydnie [emoji16]
Przez cały cykl można ?
Wrzucisz kochana link do allegro skąd zamawiasz ?
Magd.a
Ale cudne ja lubie te stronke czesto zamawiam z niejA mi się właśnie wyświetliło na fb takie cudo..
Chyba kupię z nadzieją ze się kiedyś przyda..
Qwertyy77
Sporo unikatowych rzeczy można tam znaleźć ale często też coś mi się tam wyświetla, szukam tego na ebayu i też jest, i to sporo tańszeAle cudne ja lubie te stronke czesto zamawiam z niej
wiola0904
pewnie j zamawiam od tego sprzedawcy, paczki bardzo szybko i soczki pyszne chociaz z ta pysznoscia to kwestia smaku, hehe, moj P. mowi, ze w zyciu by tego nie przelknalPrzez cały cykl można ?
Wrzucisz kochana link do allegro skąd zamawiasz ?
Sok z buraka kiszonego z CZOSNKIEM 480ml NOWOŚĆ
Kup teraz na Allegro.pl za 3,39 zł - Sok z buraka kiszonego z CZOSNKIEM 480ml NOWOŚĆ (7573477229). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!
allegro.pl
@Gabi2020 bez paniki! Dobrze, że udało Ci się umówić wizytę do endo, pewnie będzie kazał zbadać ft4 i ft3. Ja mam Hashi i niedoczynność, w poprzedniej ciąży cały czas monitorowałam tsh i przebiegła bez problemów
Cześć dziewczyny!
Gratuluje nowych kreseczek, trzymam kciuki za rosnące bety!
Ja jeszcze odpoczywam, dziś zaczęło się krwawienie, więc ostatnie nadzieje prysły. Dziś sobie jeszcze ponarzekam, ale od jutra spinam tyłek. Wizytę u mojej gin mam pod koniec lutego, zobaczymy co mi zaproponuje. Pewnie ten cykl się wstrzymamy że staraniami chociaż bardzo nie chce tracić czasu
Cześć dziewczyny!
Gratuluje nowych kreseczek, trzymam kciuki za rosnące bety!
Ja jeszcze odpoczywam, dziś zaczęło się krwawienie, więc ostatnie nadzieje prysły. Dziś sobie jeszcze ponarzekam, ale od jutra spinam tyłek. Wizytę u mojej gin mam pod koniec lutego, zobaczymy co mi zaproponuje. Pewnie ten cykl się wstrzymamy że staraniami chociaż bardzo nie chce tracić czasu
reklama
Magd.a
Uroki UK and ebay ja jeszcze lubie etsy..Sporo unikatowych rzeczy można tam znaleźć ale często też coś mi się tam wyświetla, szukam tego na ebayu i też jest, i to sporo tańsze