reklama
katherinnn
Fanka BB :)
Ja zaglądam średnio co dwie godziny, nie częściej ale to oczekiwanie jest straszneDziewczyny, czekanie na bete jest OKROPNE! co chwile zagladam i ni ma czuje sie jakbym sprawdzala wyniki egzaminu
Verona26
Jest okropne, na pierwszą jeszcze jest podekscytowanie na drugą taki stres że masakra... Dlatego ja zrobiłam tylko jeden przyrostu tyle, resztę dowiem się u lekarza [emoji4]
Dziewczyny, czekanie na bete jest OKROPNE! co chwile zagladam i ni ma czuje sie jakbym sprawdzala wyniki egzaminu
Mi wgl ginekolog mowil ze nie ma potrzeby powtarzac bety, ze jak ciaza jest potwierdzona dalej sie ja obserwuje przez usg. Ale no wiadomo zrobie drugi raz i tak dla pewnosci :-)Jest okropne, na pierwszą jeszcze jest podekscytowanie na drugą taki stres że masakra... Dlatego ja zrobiłam tylko jeden przyrostu tyle, resztę dowiem się u lekarza [emoji4]
Verona26
Mi tez tak mówił gin jak dzwoniłam. Że mam nie powtarzać. I w sumie rodzinny też mówił to samo. Że wszystko będzie wiadome na usg. I że to tylko dodatkowy stres dla kobiety [emoji4] I że nie warto, a co ma być mintaj będzie, nawet jak beta przyrasta prawidłowo to może się zatrzymać i tyle...
Mi wgl ginekolog mowil ze nie ma potrzeby powtarzac bety, ze jak ciaza jest potwierdzona dalej sie ja obserwuje przez usg. Ale no wiadomo zrobie drugi raz i tak dla pewnosci :-)
Mrufka®®®
Taki ?kieliszek
Załączniki
O no faktycznie ma to sens choc wiadomo kazda woli zrobic bardziej chyba po to by sie wlasnie uspokoicMi tez tak mówił gin jak dzwoniłam. Że mam nie powtarzać. I w sumie rodzinny też mówił to samo. Że wszystko będzie wiadome na usg. I że to tylko dodatkowy stres dla kobiety [emoji4] I że nie warto, a co ma być mintaj będzie, nawet jak beta przyrasta prawidłowo to może się zatrzymać i tyle...
Jest mi troche lzej z mysla ze Wy tez tak sprawdzacie hehe zawsze razniej :-)Ja zaglądam średnio co dwie godziny, nie częściej ale to oczekiwanie jest straszne
Mrufka®®®
Długo brałaś ovarin? Dużo się różnią ?ja się przerzuciłam z Ovarinu na Miositigyn któraś z Was tu polecała. Może i ja spróbuję tego soku...
reklama
Qwertyy77
Oo, tam mnie jeszcze nie było obczajeUroki UK and ebay ja jeszcze lubie etsy..