reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
dokladnie, kazdy bobas inny. Ja sie nastawiam psychicznie, ze wszytsko ogarne, hehe a tak naparwde jak bedzie to czas zweryfikuje. Plusem jest to, ze przez wiele lat mieszkajac w Uk i pracujac po 12godzin czesto 6 dni w tygodniu, dawalam rade gotowac, uczyc sie, chodzic do kina, znajdowalam czas na hobby, na cwiczenia, w domu zawsze czysto wiec moj P. mowi, ze jestem obrotna i ze potrafie skupic sie na wykonywaniu kilku rzeczy na raz. Mysle, ze samo nastawienie tez duzo daje.
Przeciez nie bede codziennie jesc parowek polanych ketchupe haha [emoji23] [emoji23] [emoji86]

Pozytywne nastawnie to już poczatek sukcesu [emoji5]
Życzę Ci w miarę bezobslugowego, dobrze śpiącego dzidziulka [emoji846][emoji846][emoji5][emoji5]

Kochana nic się nie martw! Myśl pozytywnie będzie wszystko ok [emoji173][emoji7] Zobaczysz... mój dziadek chorował na miażdżyca i Alzheimera prze 10 lat. Dobrym dopiero dramat [emoji22]
Mam nadzieję tylko że nie ma żadnych powikłań. Pojechał na rezonans, może podejrzewają udar. Ale nic jeszcze nie wiem. Ta niepewność i zawieszenie są najgorsze :( Dopiero co przez to samo przechodziłam z babcią. Starość jest straszna :(

reklama
Do góry