kasiaa91
Fanka BB :)
Jak najbardziej ! W którym dniu dpo jesteś ?Hmmmm..to może jest nadzieja...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak najbardziej ! W którym dniu dpo jesteś ?Hmmmm..to może jest nadzieja...
winko, mi pomagalo winko. lampka, dwie, czasem wiadro [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Wiem wiem i życzę byśmy wszystkie miały !Nie chcę, żeby to źle zabrzmiało, ale uwierz - każda z nas chciałaby mieć teraz taki problem
Ale tak rano??? [emoji28][emoji28][emoji28]
Ja żłobie piwko, boje się, że wpadnę w cug[emoji23]
dokladnie, kazdy bobas inny. Ja sie nastawiam psychicznie, ze wszytsko ogarne, hehe a tak naparwde jak bedzie to czas zweryfikuje. Plusem jest to, ze przez wiele lat mieszkajac w Uk i pracujac po 12godzin czesto 6 dni w tygodniu, dawalam rade gotowac, uczyc sie, chodzic do kina, znajdowalam czas na hobby, na cwiczenia, w domu zawsze czysto wiec moj P. mowi, ze jestem obrotna i ze potrafie skupic sie na wykonywaniu kilku rzeczy na raz. Mysle, ze samo nastawienie tez duzo daje.
Przeciez nie bede codziennie jesc parowek polanych ketchupe haha [emoji23] [emoji23] [emoji86]
Ale teraz w tej chwili?Ja żłobie piwko, boje się, że wpadnę w cug[emoji23]
nie nie, moja droga, dama, podobnie ja gentleman nie pije przed poludniem haha. No ale zawsze mozna wedlug czasu np na Bialorusi...Ale tak rano??? [emoji28][emoji28][emoji28]
Mam nadzieję tylko że nie ma żadnych powikłań. Pojechał na rezonans, może podejrzewają udar. Ale nic jeszcze nie wiem. Ta niepewność i zawieszenie są najgorsze Dopiero co przez to samo przechodziłam z babcią. Starość jest straszna
nie nie, moja droga, dama, podobnie ja gentleman nie pije przed poludniem haha. No ale zawsze mozna wedlug czasu np na Bialorusi...