reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ale tu cisza...
Wszystkie prawie zaciazone to nie ma kto objawow wrzucac :D

Wykorzystalam W. i sprawdzilam przy okazji jak tam moja ochota i "infekcja" :D
Powiem Wam ze czuje podczas seksu, pieszczot lekki dyskomfort. Moze to dobry znak.
Dodatkowo nic mnie nie skusilo na kupno testu, jestem dumna :p
Ale jutro sie chyba zaopatrze i w czwartek rano zrobie.

W piatek W. wyrzuca mnie z domu. Robi jakas niespodziankę dla mnie....ciekawe co to bedzie.....

reklama
Ja jestem caly czas :) ciekawe co za niespodzianka :)
Ale tu cisza...
Wszystkie prawie zaciazone to nie ma kto objawow wrzucac :D

Wykorzystalam W. i sprawdzilam przy okazji jak tam moja ochota i "infekcja" :D
Powiem Wam ze czuje podczas seksu, pieszczot lekki dyskomfort. Moze to dobry znak.
Dodatkowo nic mnie nie skusilo na kupno testu, jestem dumna [emoji14]
Ale jutro sie chyba zaopatrze i w czwartek rano zrobie.

W piatek W. wyrzuca mnie z domu. Robi jakas niespodziankę dla mnie....ciekawe co to bedzie.....

Z tego co wiem tak to nie działa. Nie bez powodu mówią że po latach brania antykoncepcji kobieta jest mniej płodna bo ma mniejszą rezerwę jajnikową.

Jest dokładnie tak jak pisze. Przecież przez lata brania anty komórki jajowe się nie uwalniają - więc jest ich więcej.
Nie ma też żadnych badań które mówią że po anty nowej generacji kobiety są mniej płodne .

Super, a ja bez sensu czekałam, mogłam iść od razu do ginekologa. No trudno, zaczynam monitoring od 4 cyklu :) oby też mi coś dała na wyregulowanie cykli
Duphaston zalecil na wyregulowanie cykli, inozytol zaczelam sama brac jeszcze przed lekarzem, on polecil mi inofolic combi ale nie zdążyłam wyprobowac . I monitoring lub testy owulacyjne przez 3 miesiace zeby stwierdzic czy owulacja jest, potem mielismy zaczac dzialania w kierunku tej owulacji ale przyszla i tak o to po pierwszym cyklu z owu mamy juz 10tc za soba i 3cm dzidzie :)
Ja juz sie nastawialam na stymulowanie owulacji [emoji85]

reklama
Mój po operacji kręgosłupa zmienił się nie do poznania [emoji16] jest tak jakbyśmy się na nowo w sobie zakochali i świata poza sobą nie widzieli [emoji134][emoji134][emoji134] dzisiaj wróciłam z pracy to zrobił kolację, wino, przygaszone światło, pomógł mi się rozebrać [emoji23] no inny facet [emoji3590]
mój jakby mial mi zrobic kolacje to bylyby to Berlinki polane kechupem :D

Do góry