reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Najlepsze że my byliśmy w galerii jak sprawdzałam bete w necie... I patrzę, mówię o *****! 13.25 jestem w ciąży! A on łzy w oczach i do mnie wypalił "Gratulacje" wyciągnął rękę, podałam mu swoją i powiedział " nawzajem" wiara musiała się na nas patrzeć jak na wariatów [emoji23][emoji23][emoji23]
O jaile pikole. Niezle !!! :D
Chyba zadna z Nas nie spodziewalaby sie takiej reakcji.
No nie moge przestac sie smiac. zaraz W. wywali mnie z lozka :D

Mój mąż tak ma... on dużo nie mówi Ale jak już coś pierdzielnie to ja nieraz spadam z krzesła... [emoji23][emoji23][emoji23] Ale przynajmniej mam wesoło [emoji23][emoji23]
O jaile pikole. Niezle !!! :D
Chyba zadna z Nas nie spodziewalaby sie takiej reakcji.
No nie moge przestac sie smiac. zaraz W. wywali mnie z lozka :D

A ja zasnęłam.. Na szczęście teraz się przebudzilam i pierwsza mysl "fagas bleucoco! “i szybko dawaj na forum zobaczyć co tam :D i dobrze bo już miałam 10 stron do nadrobienia, a co by było gdybym wstala o jakiejś 10?😂
Mega się cieszę i zazdroszczę tych wrażeń! Tobie i jemu 😍😍😍

Dziewczyny, 6dc, cykle 25-26d, @trwa 3-4 dni, wg Flo owulacja w 12dc.
Testy owulacyjne z 4dc (dolny) z dziś 6dc (górny) wiem, że to teoretycznie możliwe, żeby OWU była tak wcześnie...
Czy któraś z Was tak miała?
Testy owu robie pierwszy cykl (z Allegro) dla próby zrobiłam jeden pod koniec ostatniego cyklu i kreska testowa była biała...
to samo zdj. w dwóch ujęciach, na żywo w górnym teście kreski podobnej intensywności
Nie czuje kłucia jajników (zwykle to czuje w połowie cyklu) na dole śluz przejrzysty leciutko lepki, ale daleko mu do ciągnistego białka jaja kurzego...
Zobacz załącznik 1078017Zobacz załącznik 1078018

Jak wyżej:
Dziś 8dc - pęcherzyk w lewym jajniku 22mm, co oznacza ze OWU jeszcze nie było (wg FLO będzie 12dc) wiec powyższe testy trochę przekłamane...
Z rana zrobię kolejny test i wrzucę porównawczo, ale widzę, ze nie ma co ufać tym testom za bardzo, tym bardziej że śluz płodny nie był i nie miałam żadnego kłucia które zwykle czuje podczas OWU

reklama
Dzewczyny zrobilam jednak pinka, rozbroilam go i jest bladzioch na zdj prawie nie widac ale ja widze dobrze! Choc bladziutki no i duzo z Was pisalo ze pinki pokazuje falszywe bladziochy :/ musze dzis kupic jakis inny :-) 11 dni po owulacji ale jest nadzieja!!! Uuhuuu

Załączniki

• 20200211_054054.jpg
    20200211_054054.jpg
    846,4 KB · Wyświetleń: 133
Do góry