reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja tylko w jednym cyklu testowałam owulacyjnymi więc nie mam porównania z innymi. U mnie w te płodne co się udało właśnie śluzu plodnego było jak na lekarstwo...
A u mnie śluz płodny jakiego dawno nie miałam a to dopiero 11 dc a ja powinnam mieć owu około 19 dc. Testy owu negatywne. Możliwe żeby tyle wcEsniej się pojawił śluz? Jak u was jest ?

Coś pięknego... Emocje sięgają zenitu! Jak on zareaguje? Ucieszy się? Bede krzyczał z radości aż pobudzi sąsiadów, czy zacznie ja nosić na rękach oto jest pytanie proszę Państwa.. Ale tego dowiemy się po której przerwie... [emoji23][emoji23]
Cóż za emocje proszę Państwa! [emoji23] Czujecie, że on właśnie teraz odwija te starannie zawinięta tasiemke i najprawdopodobniej przeżywa jeden z najlepszych wieczorów życia?
A my jesteśmy jakby świadkami tego [emoji23][emoji85]

Już!! Przyszedł: a co to za paczuszka? Haha jak ja go znam 😂 Dopakował się w końcu do środka i nagle „:O ale jak to się stało?!” Hahaha w sumie nie dziwię się, bo wczoraj mówilam, że nic z tego i planowałam wizytę w klinice niepłodnosci 😂 Zebyscie widzialy jego buzie i oczy a Boze... jak iskierki! Powiedzial ze mnie kocha, wypytal sie o badania, co i jak, ze bardzo sie cieszy 😍

A u mnie śluz płodny jakiego dawno nie miałam a to dopiero 11 dc a ja powinnam mieć owu około 19 dc. Testy owu negatywne. Możliwe żeby tyle wcEsniej się pojawił śluz? Jak u was jest ?
Ja miałam w tym cyklu wcześniej dni płodne i owu :) Owu teoretycznie wg kalendarzyka dopiero 2 dnia płodnego, więc gdybym się go trzymała to bym przegapiła :)

reklama
Oj, ale słodko [emoji173][emoji173][emoji173] Czyli zareagował prawie jak mój... tyle że mój z tego zdziwienia podał mi rękę i powiedział "Gratuluje" hahahah [emoji23][emoji23][emoji23]
Już!! Przyszedł: a co to za paczuszka? Haha jak ja go znam [emoji23] Dopakował się w końcu do środka i nagle „:O ale jak to się stało?!” Hahaha w sumie nie dziwię się, bo wczoraj mówilam, że nic z tego i planowałam wizytę w klinice niepłodnosci [emoji23] Zebyscie widzialy jego buzie i oczy a Boze... jak iskierki! Powiedzial ze mnie kocha, wypytal sie o badania, co i jak, ze bardzo sie cieszy [emoji7]

Do góry