reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja tylko w jednym cyklu testowałam owulacyjnymi więc nie mam porównania z innymi. U mnie w te płodne co się udało właśnie śluzu plodnego było jak na lekarstwo...
A u mnie śluz płodny jakiego dawno nie miałam a to dopiero 11 dc a ja powinnam mieć owu około 19 dc. Testy owu negatywne. Możliwe żeby tyle wcEsniej się pojawił śluz? Jak u was jest ?

Coś pięknego... Emocje sięgają zenitu! Jak on zareaguje? Ucieszy się? Bede krzyczał z radości aż pobudzi sąsiadów, czy zacznie ja nosić na rękach oto jest pytanie proszę Państwa.. Ale tego dowiemy się po której przerwie... [emoji23][emoji23]
Cóż za emocje proszę Państwa! [emoji23] Czujecie, że on właśnie teraz odwija te starannie zawinięta tasiemke i najprawdopodobniej przeżywa jeden z najlepszych wieczorów życia?
A my jesteśmy jakby świadkami tego [emoji23][emoji85]

Już!! Przyszedł: a co to za paczuszka? Haha jak ja go znam 😂 Dopakował się w końcu do środka i nagle „:O ale jak to się stało?!” Hahaha w sumie nie dziwię się, bo wczoraj mówilam, że nic z tego i planowałam wizytę w klinice niepłodnosci 😂 Zebyscie widzialy jego buzie i oczy a Boze... jak iskierki! Powiedzial ze mnie kocha, wypytal sie o badania, co i jak, ze bardzo sie cieszy 😍

A u mnie śluz płodny jakiego dawno nie miałam a to dopiero 11 dc a ja powinnam mieć owu około 19 dc. Testy owu negatywne. Możliwe żeby tyle wcEsniej się pojawił śluz? Jak u was jest ?
Ja miałam w tym cyklu wcześniej dni płodne i owu :) Owu teoretycznie wg kalendarzyka dopiero 2 dnia płodnego, więc gdybym się go trzymała to bym przegapiła :)

reklama
Oj, ale słodko [emoji173][emoji173][emoji173] Czyli zareagował prawie jak mój... tyle że mój z tego zdziwienia podał mi rękę i powiedział "Gratuluje" hahahah [emoji23][emoji23][emoji23]
Już!! Przyszedł: a co to za paczuszka? Haha jak ja go znam [emoji23] Dopakował się w końcu do środka i nagle „:O ale jak to się stało?!” Hahaha w sumie nie dziwię się, bo wczoraj mówilam, że nic z tego i planowałam wizytę w klinice niepłodnosci [emoji23] Zebyscie widzialy jego buzie i oczy a Boze... jak iskierki! Powiedzial ze mnie kocha, wypytal sie o badania, co i jak, ze bardzo sie cieszy [emoji7]

Do góry