reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
U mnie by było to samo kalendarzyk pokazywał owulacje w 19dc. A bula w 15 więc pewnie dupa by z tego wyszła...
Ja miałam w tym cyklu wcześniej dni płodne i owu :) Owu teoretycznie wg kalendarzyka dopiero 2 dnia płodnego, więc gdybym się go trzymała to bym przegapiła :)

Najlepsze że my byliśmy w galerii jak sprawdzałam bete w necie... I patrzę, mówię o *****! 13.25 jestem w ciąży! A on łzy w oczach i do mnie wypalił "Gratulacje" wyciągnął rękę, podałam mu swoją i powiedział " nawzajem" wiara musiała się na nas patrzeć jak na wariatów [emoji23][emoji23][emoji23]
Hahahahahahaha wywalilo mnie..A leze w lozku wiec nie wiem jak to mozliwe :D

reklama
Do jutra! Ja tez chyba spadam bo słabo coś widzę! [emoji2957]
No to super! Cieszcie się wspólnie tym teraz, świętujcie [emoji3590] ja spadam spać bo już kurde nie utrzymam oczu dluzej. A już rozważałam wstawienie zapałek by przypadkiem nie usnąć [emoji23] to byl mega fail [emoji2358] gratuluję raz jeszcze i do jutra! [emoji3590]

Do góry