HappyBabyMama
Fanka BB :)
Ja tez cEkam. Łeb mi już peka ale nie opuszczę żeby jutro nadrabiać pincet stron
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wychodzi!! Dam znać!! ))
Przepraszam Kochana jeżeli Cię urazilam. Nie znałam.sytuacji. To były tylko niewinne żarty. Życzę Ci wszystkie co najlepsze dlatego tak napisałam. Przykro mi..[emoji22]
Ja tez cEkam. Łeb mi już peka ale nie opuszczę żeby jutro nadrabiać pincet stron
U mnie zawsze się pojawiał na 3-4 dni przed owu mniej więcej. Jak się pojawił to działajA u mnie śluz płodny jakiego dawno nie miałam a to dopiero 11 dc a ja powinnam mieć owu około 19 dc. Testy owu negatywne. Możliwe żeby tyle wcEsniej się pojawił śluz? Jak u was jest ?