reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

a nie masz od kogo pozyczyc smoczka? :D albo zrob jakas fajna kartke , taka od serca, cos z napisem tatusiu... i narysuj smiesznego bobasa z jednym zabkiem bo bedziesz zalowac pozniej ze sie nie powstrzymalas, albo nie wymylilas czegos takiego, zeby zostalo małżowi w pamieci na zawsze, wiem co mowie...
Mogę podjechać do apteki 24 h, jest kilka przystanków stąd. Mówisz, że smoczek kupić? I co z nim zrobię? XD Rzucę w niego jak wejdzie do domu? hahaha

reklama
Dziękuję i Tobie również gratuluję ;* Teraz dopiero zacznie się świrowanie. Zaraz zacznę się bać, że coś się stanie od tych emocji XDD

Z ciekawości chyba jutro zrobię jeszcze tego Pinka ultraczułego, ciekawe jaka będzie różnica w kolorze kreski :D Kurde w najlepszych oczekiwaniach myślałam że co najwyżej będzie cień cienia cienia, a nie taka wyraźna 13 DPO ...
Tylko się nie przejmuj tym pinkiem jak wyjdzie jakiś słabiutki bo u mnie był bardzo słaby a na innych testach mocne kreski. One chyba jakos tak mają. Więc się nie martw jak coś 😉
Kuuurde ale emocje! Normalnie jakbym się w czasie cofnęła i to ja znów robiła ten test i widziała ll 😂😂

Dziękuję i Tobie również gratuluję ;* Teraz dopiero zacznie się świrowanie. Zaraz zacznę się bać, że coś się stanie od tych emocji XDD

Z ciekawości chyba jutro zrobię jeszcze tego Pinka ultraczułego, ciekawe jaka będzie różnica w kolorze kreski :D Kurde w najlepszych oczekiwaniach myślałam że co najwyżej będzie cień cienia cienia, a nie taka wyraźna 13 DPO ...
Nie rób już testów tylko leć na betę.
Robiłam testy i test testowi nie równy, a jak zobaczysz słabszą kreche to się jeszcze zestresujesz. Ja tak teraz miałam, a o niczym to nie świadczyło.

Bleu... ja sie zaraz porycze przez Ciebie....
Przepraszam, że jestem taka roztrzepana i chaotyczna, ale no ja naprawdę w najśmielszych oczekiwaniach nie sądziłam, że to zobaczę! Już mniejsza z tym co będzie dalej, nie sądziłam, że w ogóle zobaczę te 2 kreski... Ty zaraz też testujesz i trzymam za Ciebie kciuki :) Może jeszcze załapiesz się na październik :)

Tylko się nie przejmuj tym pinkiem jak wyjdzie jakiś słabiutki bo u mnie był bardzo słaby a na innych testach mocne kreski. One chyba jakos tak mają. Więc się nie martw jak coś 😉
Kuuurde ale emocje! Normalnie jakbym się w czasie cofnęła i to ja znów robiła ten test i widziała ll 😂😂
Mi się już wymiotować chce z tych emocji, brzuch pobolewa bardzo delikatnie, ale to tak już od wczoraj, więc się nie martwię, może pójdę się przewietrzyć XD

reklama
Nie rób już testów tylko leć na betę.
Robiłam testy i test testowi nie równy, a jak zobaczysz słabszą kreche to się jeszcze zestresujesz. Ja tak teraz miałam, a o niczym to nie świadczyło.
Racja! Jutro chyba od 7 jest czynna przychodnia to od razu lecę :) Akurat po drodze do pracy XD I później powtórka za 2 dni.

A moja mama ma teraz urodziny w tym tygodniu. I Walentynki... Ale prezenty...

Do góry