reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Cudownie!![emoji7]
Pamiętam jak po ślubie zaczęliśmy się od razu starać o dzidziusia, jak byliśmy w Grecji to wchodziliśmy do każdej z małych kapliczek ( są przecudowne w Grecji, aż chce się zatrzymać i pomodlić) zapalalismy świeczkę w wiadomej intencji. Do tej pory czuje ciarki jak przypomnę sobie te chwilę. Były magiczne.
A moja teściowa która jest bardzo wierząca poprosiła księdza tydzień po naszym ślubie żeby w intencji naszych przyszłych dzieci się pomodlił. Ksiądz na to - już tak szybko? [emoji846] Niech się pobawią trochę młodzi [emoji6][emoji6].... No i dokładnie 9 miesięcy i 2 dni po naszym ślubie na świecie pojawił się Tolek [emoji16][emoji846]

reklama
Uf nadrobiłam:)
Laski beta z soboty odebrana Z negatywów to już nie wiem nic totalnie, bo tych objawów przed @ trochę miałam i już wiadomo że nie można się niczym sugerować. No ale w każdym cyklu uczymy się czegoś nowego o sobie ;)
Z pozytywów, mój mąż jest cudowny. Powiedział że w tym miesiącu się przylozymy, nic na odwal sie i mam kupić testy owulacyjne.
Aha no i dziś już się pytał kiedy mam mieć owulacje i kiedy wreszcie skończy mi się okres bo już chce działać (Tak mam 2dc [emoji1787])
No i jeszcze spytał jak działają te testy owulacyjne i WGL no i stanowczo nie rezygnujemy z codziennych badań piersi (za bardzo go to cieszy żeby rezygnować pomimo że nic nam to nie dało)
Czyli teraz kilka dni spokoju umysłowego A później świrujemy ;)

reklama
Uf nadrobiłam:)
Laski beta z soboty odebrana Z negatywów to już nie wiem nic totalnie, bo tych objawów przed @ trochę miałam i już wiadomo że nie można się niczym sugerować. No ale w każdym cyklu uczymy się czegoś nowego o sobie ;)
Z pozytywów, mój mąż jest cudowny. Powiedział że w tym miesiącu się przylozymy, nic na odwal sie i mam kupić testy owulacyjne.
Aha no i dziś już się pytał kiedy mam mieć owulacje i kiedy wreszcie skończy mi się okres bo już chce działać (Tak mam 2dc [emoji1787])
No i jeszcze spytał jak działają te testy owulacyjne i WGL no i stanowczo nie rezygnujemy z codziennych badań piersi (za bardzo go to cieszy żeby rezygnować pomimo że nic nam to nie dało)
Czyli teraz kilka dni spokoju umysłowego A później świrujemy ;)
Fajnie, że masz męża który Cię tak wspiera ❤️ to naprawdę mega sprawa, że możesz z nim tak po prostu pogadać o tym wszystkim i on nie myśli, że jesteś stuknięta 😂. Oby każdy facet taki był dla swojej baby 😃

Do góry