martini87
Fanka BB :)
Super gratulujęMam wyniki. W piątek 2.2 a dziś....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super gratulujęMam wyniki. W piątek 2.2 a dziś....
pierwszy pozytywny test oznacza, ze owulacja wystapi w ciagu 24-48godzin, w zaleznosci od testu test wykrywa hormon luteinizujący, ktory osiaga swoj szczyt w dniu owulacji ale logiczne jest, ze dzien po wciaz jego stezenie bedzie wykrywalne bo nie spada w jednym momencie do najnizszych wartosci, dlatego liczy sie pierwszy pozytywny test a po nim, nie powinno sie juz robic nastepnychWłaśnie powtórzyłam test owu 20dc. Czy test moze byc pozytywny 3 dni? Od 18dc daje wynik dodatni.
Pamiętam jak po ślubie zaczęliśmy się od razu starać o dzidziusia, jak byliśmy w Grecji to wchodziliśmy do każdej z małych kapliczek ( są przecudowne w Grecji, aż chce się zatrzymać i pomodlić) zapalalismy świeczkę w wiadomej intencji. Do tej pory czuje ciarki jak przypomnę sobie te chwilę. Były magiczne.ja mysle, ze wiara w Boga czy w takie powiedzmy relikwie, po prostu pomaga nam przejsc przez ten najtrudniejszy okres, kiedy nam sie nie udaje, z wiekszym spokojem i w wierze, ze w koncu bedzie dobrze...
Wiare i pokladane w niej nadzieje chyba najbardziej widac wkaplicach szpitalnych. Mysle ze proszek z ziemi świetej nie zaszkodzi... tak samo jak paski siostr Dominikanek czy inne swiete relikwia.
Dziewczyny słuchajcie jaka historia!!!!!!!!!
Byłam dziś u mojej fryzjerki malować włosy. Wchodzę do salonu a ona siedzi na sofie razem że swoją siostrą i płaczą. Jak siostra ma 36lat od 9 starają się o dziecko i nic. Wszystkie badania niby ok a jednak nie wychodzi. Mają za sobą 3 inseminacje, na in vitro się nie zdecydowali że względów religijnych. No ale wracając do tematu ta siostra właśnie poszła wczoraj do lekarza bo od 3 dni była strasznie osłabiona i w ogóle źle się czuła. Myślała że to grypa babka ja osluchala i mowi ze tu nic nie ma zdrowa jest. Kazala zrobic badania moze anemia no i na wszelki wypadek bete bo moze ciąża. Na to Karolina ze ciaza na pewno nie bo oni tyle sie staraja a poza tym regularnie ma okresy. Przyszly rano wyniki i okazuje sie ze beta wysoka. Poszla do gin i co.........9 tydzien ciąży. Sluchajcie nie zrobilam tych wlosow a rycze do tej pory. Ze szczescia oczywiscie.
piekne ❤❤❤Pamiętam jak po ślubie zaczęliśmy się od razu starać o dzidziusia, jak byliśmy w Grecji to wchodziliśmy do każdej z małych kapliczek ( są przecudowne w Grecji, aż chce się zatrzymać i pomodlić) zapalalismy świeczkę w wiadomej intencji. Do tej pory czuje ciarki jak przypomnę sobie te chwilę. Były magiczne.
A moja teściowa która jest bardzo wierząca poprosiła księdza tydzień po naszym ślubie żeby w intencji naszych przyszłych dzieci się pomodlił. Ksiądz na to - już tak szybko? [emoji846] Niech się pobawią trochę młodzi [emoji6][emoji6].... No i dokładnie 9 miesięcy i 2 dni po naszym ślubie na świecie pojawił się Tolek [emoji16][emoji846]
Cudownie [emoji3590][emoji3590][emoji3590]Mam wyniki. W piątek 2.2 a dziś....
To teraz wszystkie do GRECJIPamiętam jak po ślubie zaczęliśmy się od razu starać o dzidziusia, jak byliśmy w Grecji to wchodziliśmy do każdej z małych kapliczek ( są przecudowne w Grecji, aż chce się zatrzymać i pomodlić) zapalalismy świeczkę w wiadomej intencji. Do tej pory czuje ciarki jak przypomnę sobie te chwilę. Były magiczne.
A moja teściowa która jest bardzo wierząca poprosiła księdza tydzień po naszym ślubie żeby w intencji naszych przyszłych dzieci się pomodlił. Ksiądz na to - już tak szybko? [emoji846] Niech się pobawią trochę młodzi [emoji6][emoji6].... No i dokładnie 9 miesięcy i 2 dni po naszym ślubie na świecie pojawił się Tolek [emoji16][emoji846]