Smerfetka94
Fanka BB :)
Polecicie mi jakies testy paskowe z allegro?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Matko dobrnęłam do końca chociaż sporo postów ominęłam [emoji87]
Gratulacje pozytywnych testów , widziałam tu kilka
U mnie bez zmian... Dobrze że jutro mam tego lekarza bo oszaleję hehe dziś 63dc [emoji87][emoji85][emoji85][emoji85]
Najśmieszniejsze jest to że mam nadzieję cały czas haha no bo skoro @ nie ma a sutki bolą [emoji28]
Jutro dam znać po wizycie co i jak
Koniecznie daj znać i powodzenia!Matko dobrnęłam do końca chociaż sporo postów ominęłam
U mnie bez zmian... Dobrze że jutro mam tego lekarza bo oszaleję hehe dziś 63dc
Najśmieszniejsze jest to że mam nadzieję cały czas haha no bo skoro @ nie ma a sutki bolą
Japierdziele... 63 dc?! Ja bym już po ścianach biegała pewnie z nerwow. Mam nadzieję kurde, że będą dobre wieści jednakMatko dobrnęłam do końca chociaż sporo postów ominęłam
Najśmieszniejsze jest to że mam nadzieję cały czas haha no bo skoro @ nie ma a sutki bolą
Musisz dać znac ja gine mam w czwartekMatko dobrnęłam do końca chociaż sporo postów ominęłam
Pozytywny [emoji16][emoji16][emoji16]Wczorwj 19dc i test pozytywny ( potwierdzcie, ze nie mam przewidzeń) dzialalismy w piątek, wczoraj i myślę, ze dzisiaj również nalezy boboseksy zastosowac
Matko dobrnęłam do końca chociaż sporo postów ominęłam [emoji87]
U mnie bez zmian... Dobrze że jutro mam tego lekarza bo oszaleję hehe dziś 63dc [emoji87][emoji85][emoji85][emoji85]
Najśmieszniejsze jest to że mam nadzieję cały czas haha no bo skoro @ nie ma a sutki bolą [emoji28]
Powiem Ci że już się zaczynam przyzwyczajać haha pms brak... Moj M jest w szoku że nie ma wahań nastroju bo po takim czasie powinnam eksplodowac emocjonalnia a tu spokójJapierdziele... 63 dc?! Ja bym już po ścianach biegała pewnie z nerwow. Mam nadzieję kurde, że będą dobre wieści jednak ❤
U mnie testy owu wychodziły przez 5 dni cały czas pozytywne od 13 dc. Później ich już nie robilam bo uznałam, że coś z nimi jest nie tak albo że mną jest nie tak i może nie ma jednak owulacji albo coś bo dziwne czemu ciągle pozytywy. I to właśnie w tym cyklu się udało nie wiem czy to ma jakieś znaczenie czy nie.
28 stycznia beta była negatywna , to był 50dcPozytywny [emoji16][emoji16][emoji16]
Ooo matko, ale Ci się ciągnie ten cykl. A kiedy ostanio testowałas ?