reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
To jeszcze nie 100% pewne tak mi się wydaje, bo pewnie jesteś w terminie @ albo przed? Powtórzyłabym za dwa dni, jeśli będziesz tak czuć, że jednak coś się dzieje :)
No za 2 dni niby powinna być. Ale 12 dni po owu potwierdzonej powinno coś wyjść. Tylko że ja to jakimiś chinvzykami z alegro sprawdzałam i nawet nie wiem jaka to czułość

A to chyba nie ma co się nastawiać negatywnie, bo plemniki żyją własnym życiem, może miały inne plany niż Wy :D Co do zasady nie trzeba aż tak mocno się starać jak my tu uskuteczniamy, wiele kobiet zachodzi w ciążę właśnie w takich przypadkach jak Ty piszesz, tak po prostu :D Chciałabym tak 😂
Ja też bym się nie obrazila gdyby skończyło się to ciążą 😁

Dziękuję, będzie co będzie, a jakby nie było to życie toczy się dalej. [emoji6] Pozytywne nastawienie to połowa sukcesu! Ja też trzymam za was wszystkie kciuki [emoji110]
No za 2 dni niby powinna być. Ale 12 dni po owu potwierdzonej powinno coś wyjść. Tylko że ja to jakimiś chinvzykami z alegro sprawdzałam i nawet nie wiem jaka to czułość
E tam, poczytaj historie innych kobiet, wczoraj czytałam, że dziewczynie wyszło dopiero 20 dpo w teście domowym :D Także 12 dpo to wcześnie, jeśli implantacja była chociażby np. 9-10 dpo, a może być też 11 i 12 dpo.

12 dpo testy wyjdą pozytywne głównie wtedy gdy implantacja była wcześnie, np. 6 dpo 😊

@Smerfetka94 A co mówi Twój lekarz w temacie poronień? Sorry za bezpośredniość, ale mam znajoma, która jest w podobnej sytuacji i dostała w końcu skierowanie na jakieś badania by znaleźć przyczynę

reklama
@Smerfetka94 A co mówi Twój lekarz w temacie poronień? Sorry za bezpośredniość, ale mam znajoma, która jest w podobnej sytuacji i dostała w końcu skierowanie na jakieś badania by znaleźć przyczynę
Wiesz co powiedzial mi tylko ze do 8 tygodnia ciaza moze sie tak skończyć.
Zobaczymy teraz co bedzie.
Pewnie po następnym razie bedziemy dzialac

Do góry