reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ale to przeciez laski z grupy zachecily ja do rozebrania testi
ja naprawde nie wnikam kto, co i komu ale uwazam, ze testy maja jasna i wyrazna instrukcje obslugi... Jak jestem w stanie zrozumiec, ze doszukujemy sie kresek na paskowych czy plytkowych bo te moga faktycznie falszywie pokazac kreske, tak rozebrania testy cyfrowego i porownywanie kresek jest dla mnie niepojete. Testy cyfrowe maja wlasnie po to wyswietlacz z informacja o ewentualnej ciazy, ze rozbieranie ich mija sie z celem po prostu. I nie musicie sie zgadzac, ja wyrazilam tylko swoja opinie. To samo tyczy sie testow, ktore odczytywane sa po kilku godzinach. W instrukcji kazdego testu jest wyraznie napisane, po jakim czasie wynik nalezy uznac za nieprawdziwy (zazwyczaj to max 10minut).

ja naprawde nie wnikam kto, co i komu ale uwazam, ze testy maja jasna i wyrazna instrukcje obslugi... Jak jestem w stanie zrozumiec, ze doszukujemy sie kresek na paskowych czy plytkowych bo te moga faktycznie falszywie pokazac kreske, tak rozebrania testy cyfrowego i porownywanie kresek jest dla mnie niepojete. Testy cyfrowe maja wlasnie po to wyswietlacz z informacja o ewentualnej ciazy, ze rozbieranie ich mija sie z celem po prostu. I nie musicie sie zgadzac, ja wyrazilam tylko swoja opinie. To samo tyczy sie testow, ktore odczytywane sa po kilku godzinach. W instrukcji kazdego testu jest wyraznie napisane, po jakim czasie wynik nalezy uznac za nieprawdziwy (zazwyczaj to max 10minut).
No tak, ale z tego co wiem misia nawet nie wiedziala ze ten test sie rozbiera w sumie ja tez nie mialam pojecia.
Ale jedna nakreca druga i robi sie kolo...
Narobily jej pewnie nadziei i dlatego dziewczyna tak zrobila

Ale to przeciez laski z grupy zachecily ja do rozebrania testi
Tak ja. Po prostu widzialam filmiki na których laski robią testy clear blue i on wychodzi negatywny mimo że są w ciąży. Po prostu clear blue nie wychwytuje cieni.
Takie to straszne było?
Większość z nas dopatruje się czegokolwiek na testach ...

Ja przy cyklach 29- 30 dniowych owulcje mialam ok 19-20 dnia [emoji4]

Czyli u mnie by wychodziło podobnie, dzisiaj pozytyw i od tego 1, max 2 dni owulacja czyli 18-19 dc. A ja zawsze myślałam ze faza lutealna musi mieć te 13-14 dni [emoji848] nie wiem dlaczego tak myślałam :p

Tak ja. Po prostu widzialam filmiki na których laski robią testy clear blue i on wychodzi negatywny mimo że są w ciąży. Po prostu clear blue nie wychwytuje cieni.
Takie to straszne było?
Większość z nas dopatruje się czegokolwiek na testach ...
Nie mowie ze straszne.
Kazda z nas chce byc.w.ciazy i rozne "glupoty" sie robi.
Jedyne co to zeby sie tylko po tym nie zalamywac

.

Załączniki

• IMG_20200209_181300.jpeg
    IMG_20200209_181300.jpeg
    39,3 KB · Wyświetleń: 173
Ostatnia edycja:
Czyli u mnie by wychodziło podobnie, dzisiaj pozytyw i od tego 1, max 2 dni owulacja czyli 18-19 dc. A ja zawsze myślałam ze faza lutealna musi mieć te 13-14 dni [emoji848] nie wiem dlaczego tak myślałam :p
Kazda ma inna faze :D
Jak badasz cykl to powinnas wiedziec :)
Ja akurat mam 14 dni

reklama
Do góry