Smerfetka94
Fanka BB :)
Bardzo dobrze@Smerfetka94 jak tam u Ciebie?
Sutki daja o sobie znac
Nie wiem dlaczego ale czuje ze.to TO
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo dobrze@Smerfetka94 jak tam u Ciebie?
ja naprawde nie wnikam kto, co i komu ale uwazam, ze testy maja jasna i wyrazna instrukcje obslugi... Jak jestem w stanie zrozumiec, ze doszukujemy sie kresek na paskowych czy plytkowych bo te moga faktycznie falszywie pokazac kreske, tak rozebrania testy cyfrowego i porownywanie kresek jest dla mnie niepojete. Testy cyfrowe maja wlasnie po to wyswietlacz z informacja o ewentualnej ciazy, ze rozbieranie ich mija sie z celem po prostu. I nie musicie sie zgadzac, ja wyrazilam tylko swoja opinie. To samo tyczy sie testow, ktore odczytywane sa po kilku godzinach. W instrukcji kazdego testu jest wyraznie napisane, po jakim czasie wynik nalezy uznac za nieprawdziwy (zazwyczaj to max 10minut).Ale to przeciez laski z grupy zachecily ja do rozebrania testi
No tak, ale z tego co wiem misia nawet nie wiedziala ze ten test sie rozbiera w sumie ja tez nie mialam pojecia.ja naprawde nie wnikam kto, co i komu ale uwazam, ze testy maja jasna i wyrazna instrukcje obslugi... Jak jestem w stanie zrozumiec, ze doszukujemy sie kresek na paskowych czy plytkowych bo te moga faktycznie falszywie pokazac kreske, tak rozebrania testy cyfrowego i porownywanie kresek jest dla mnie niepojete. Testy cyfrowe maja wlasnie po to wyswietlacz z informacja o ewentualnej ciazy, ze rozbieranie ich mija sie z celem po prostu. I nie musicie sie zgadzac, ja wyrazilam tylko swoja opinie. To samo tyczy sie testow, ktore odczytywane sa po kilku godzinach. W instrukcji kazdego testu jest wyraznie napisane, po jakim czasie wynik nalezy uznac za nieprawdziwy (zazwyczaj to max 10minut).
Tak ja. Po prostu widzialam filmiki na których laski robią testy clear blue i on wychodzi negatywny mimo że są w ciąży. Po prostu clear blue nie wychwytuje cieni.Ale to przeciez laski z grupy zachecily ja do rozebrania testi
Ja przy cyklach 29- 30 dniowych owulcje mialam ok 19-20 dnia [emoji4]
Nie mowie ze straszne.Tak ja. Po prostu widzialam filmiki na których laski robią testy clear blue i on wychodzi negatywny mimo że są w ciąży. Po prostu clear blue nie wychwytuje cieni.
Takie to straszne było?
Większość z nas dopatruje się czegokolwiek na testach ...
Kazda ma inna fazeCzyli u mnie by wychodziło podobnie, dzisiaj pozytyw i od tego 1, max 2 dni owulacja czyli 18-19 dc. A ja zawsze myślałam ze faza lutealna musi mieć te 13-14 dni [emoji848] nie wiem dlaczego tak myślałam
Zrob rano nie wieczorem
Ilu dniowe masz cykle? Ile dpo?