sara931223
Zaangażowana w BB
No chociaż Ty bo już myślałam że zwariowałamJa tam widzę blady cień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No chociaż Ty bo już myślałam że zwariowałamJa tam widzę blady cień
Jak to jak działać? Do dzieła Ja też zazwyczaj przy cyklach 30-31 dniowych miałam owu 17-18 dc. Po castagnusie teraz mam szybciej, bo 14-16 dc, ale to pewnie długo trwać nie będzie bo już przestałam braćDziewczyny melduje się i ja! Myślałam ze juz po cyklu, jednak dzisiaj zrobiłam test owu i zobaczcie! 17 dc przy cyklach 29-30. Zawsze myślałam ze owu mam max do 13-14 dc i potem juz nie było za duzo starań.
Jakieś porady jak teraz działać? [emoji2]Zobacz załącznik 1078081
My tu wszystkie wariujemy, ale tam na teście coś jest, tylko słabo widaćNo chociaż Ty bo już myślałam że zwariowałam
I tak nie ma co się doszukiwać przy tak słabym „cieniu”, który nie każdy widzi. Powtórz test za dwa dniNo chociaż Ty bo już myślałam że zwariowałam
dziękuję za wskazówki od jutra zacznę badać śluz jak tak. Tak mniej więcej kiedy mam zacząć go badać?Codziennie to za często przez cały cykl! Plemniki nie zdążą dojrzeć. Postarajcie się co drugi dzień.
+ badaj śluz: sperma jest mętna, śluz płodny zawsze będzie przezroczysty. W środku cyklu zauważysz różnicę. Gdzieś nawet w internetach jest opisane jak je odróżnić
Po @ chyba najlepiej jak już skończy się krwawienie Ja badam na podstawie tego co mam na wkładce, bo mam przez cały cykl.dziękuję za wskazówki od jutra zacznę badać śluz jak tak. Tak mniej więcej kiedy mam zacząć go badać?
Mi też się wydaje że coś przebija lekkoWidzicie coś?
Widzicie coś?
Mam nadzieję że już będzie tylko ciemniała, nie mam niestety w domu testów o czułości 25 więc może kupię jutro i zrobię we wtorek.Super! Mówiłam że nie załamywać się krecha ciemnieje [emoji7][emoji7][emoji7]